Ελλάδα

Λάρισα: Πλημμυροπαθείς από τη Γιάννουλη στους δρόμους – “Μας έχουν ξεχάσει”

Λάρισα: Πλημμυροπαθείς από τη Γιάννουλη στους δρόμους – “Μας έχουν ξεχάσει”

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας, Τάσος Τσιαπλές, σημείωσε πως η κυβέρνηση συνεχίζει να δείχνει μια αδιαφορία προς τους κατοίκους, εξηγώντας πως πέρα από τις αρχικές αποζημιώσεις, δόθηκαν μόνο κάποια χρήματα για τους κατοίκους των ισογείων.

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας, Τάσος Τσιαπλές, σημείωσε πως η κυβέρνηση συνεχίζει να δείχνει μια αδιαφορία προς τους κατοίκους, εξηγώντας πως πέρα από τις αρχικές αποζημιώσεις, δόθηκαν μόνο κάποια χρήματα για τους κατοίκους των ισογείων.

Καμία πρόοδο στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν δεν βλέπουν οι πλημμυροπαθείς των Εργατικών Κατοικιών Γιάννουλης στη Λάρισα και το πρωί συγκεντρώθηκαν στην πλατεία των παλιών Εργατικών Κατοικιών για να μιλήσουν για τα συμπεράσματα των συζητήσεων, αλλά και τις επόμενες ενέργειες που θα κάνουν.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Θεσσαλίας, Τάσος Τσιαπλές, σημείωσε πως η κυβέρνηση συνεχίζει να δείχνει μια αδιαφορία προς τους κατοίκους, εξηγώντας πως πέρα από τις αρχικές αποζημιώσεις, δόθηκαν μόνο κάποια χρήματα για τους κατοίκους των ισογείων.

Παράλληλα, ενημέρωσε για τις συναντήσεις που είχαν με τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας, Δημήτρη Κουρέτα αλλά και με τον δήμαρχο Λαρισαίων, Θανάση Μαμάκο. Οι ίδιοι δήλωσαν πως στα περισσότερα ζητήματα που έθεσαν δεν πήραν ουσιαστικές απαντήσεις και λύσεις στα προβλήματά τους.

Τα ζητήματα που έθεσαν οι πλημμυροπαθείς από τη Λάρισα

Από αυτά τα πιο σημαντικά ζητήματα που έθεσαν είναι το θέμα στατικότητας των Εργατικών Κατοικιών, η κατάσταση των θυροφραγμάτων, αλλά και οι συνθήκες καθαριότητας της περιοχής.

Από την πλευρά τους οι κάτοικοι που προσπαθούν να επιστρέψουν στην καθημερινότητα τους, σημειώνουν ότι οι αποζημιώσεις δεν έχουν δοθεί σε όλους ενώ οι δεσμεύσεις της Πολιτείας έχουν μείνει μόνο υποσχέσεις. Δείτε τι είπε κάτοικος της Γιάννουλης στο larissanet.gr.

Ακολούθησε πορεία στους δρόμους των Εργατικών Κατοικιών και στη συνέχεια έκλεισαν συμβολικά τον δρόμο Λάρισας Κοζάνης.
Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.

Latest News

31.08.2026 | 16:18

Ο Μαρινάκης απαντά στο «ΝΔ ολίγον από ΛΑΟΣ»: «Παρωχημένες αιτιάσεις – Ο λαός κρίνει τις πολιτικές»

31.08.2026 | 15:38

Γεραπετρίτης: «Σε κάθε αυθαιρεσία της Τουρκίας θα υπάρχει ελληνική απάντηση» – Το καλώδιο προχωρά

31.08.2026 | 15:16

Το Μαξίμου απέναντι στον Σαμαρά: «Τη Νέα Δημοκρατία την ορίζουν οι πολιτικές και οι ψηφοφόροι»

31.08.2026 | 14:43

Άδωνις: «Δεν χάσαμε ούτε ένα ευρώ» – 100% απορρόφηση στην Υγεία και «απάντηση» σε Γερουλάνο

31.08.2026 | 14:36

Κυρανάκης: «100% τηλεδιοίκηση Αθήνα–Θεσσαλονίκη» – «Παραδώσαμε το έργο στην ώρα του»

31.08.2026 | 14:30

Mitsotakis–Aoun: Greece and Lebanon Forge Strategic Axis on Energy, Security and Israel

31.08.2026 | 14:15

Το «κρυφό» real estate του ΕΣΥ: 4.500–5.000 ακίνητα μπορούν να γίνουν νέος πόρος για την Υγεία

31.08.2026 | 14:12

Φλωρίδης για Σαμαρά: «Το κόμμα του κινδυνεύει να γίνει το πιο σύντομο ανέκδοτο» [vid]

31.08.2026 | 14:06

Ιουλία Καλλιμάνη: Αυτό που έγινε στη σκηνή θα σας συγκινήσει – Η μικρή θαυμάστρια που «έκλεψε» την παράσταση

31.08.2026 | 13:37

Κόνι Μεταξά: «Ζάλισε» τη Σαντορίνη – Οι καυτές πόζες με μαγιό που τράβηξαν όλα τα βλέμματα

30.08.2026 | 23:55

Πάριος: «Ναι, μεγάλωσε αλλά θα τον γράψει η ιστορία, εσάς;» – Ξέσπασε συνεργάτης του μετά από επικριτικά σχόλια

30.08.2026 | 23:25

Κολέτσα: Ζούμε σαν πεθαμένοι και κλεισμένοι στο καβούκι μας, μέσα στο κόμπλεξ και μέσα στην ανασφάλεια

30.08.2026 | 20:21

Καληφώνη: Συγκινήθηκε στα γενέθλιά της – «Μακάρι να ήταν εδώ η φίλη μου» [vid]

30.08.2026 | 17:45

Τούνη: Μας έδειξε το δωμάτιο που έμεινε στην Κωνσταντινούπολη – Τα παιχνίδια του γιου της με τον σύντροφό της

30.08.2026 | 16:55

Αγγελική Ηλιάδη:Έκλεψε τις εντυπώσεις στο Ρέθυμνο–Δείτε πώς εμφανίστηκε νονά σε μια τελετή γεμάτη συγκίνηση

30.08.2026 | 16:11

Δύσκολες ώρες για τον Σάκη Κατσούλη: Έφυγε από τη ζωή αγαπημένο του πρόσωπο-"Πονάει πολύ που έφυγες ξαφνικά"

31.08.2026 | 13:46

Λαβρόφ: «Άμεση απειλή» το ΝΑΤΟ στην Αρκτική – Το νέο μέτωπο Ρωσίας–Δύσης ανοίγει στον Βορρά

31.08.2026 | 13:00

«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Η Ελλάδα αλλάζει δόγμα άμυνας – Τι σημαίνει το deal των €3 δισ.

31.08.2026 | 12:05

Ουκρανία: «Στρατός drones» για Patriot – Το νέο fund που θέλει να αλλάξει τον πόλεμο

31.08.2026 | 10:00

Άδωνις: «Στρατηγικός σύμμαχος το Ισραήλ» – Η «Ασπίδα του Αχιλλέα» απαντά στα «ήρεμα νερά»

31.08.2026 | 07:00

«Ασπίδα του Αχιλλέα»: Σήμερα οι υπογραφές στο Ισραήλ – Η Ελλάδα σηκώνει θόλο €3,1 δισ.

30.08.2026 | 20:00

Μυστική αποστολή CIA στη Μόσχα: Στο τραπέζι σύνοδος Τραμπ–Πούτιν–Ζελένσκι για το τέλος του πολέμου

30.08.2026 | 19:00

Ερντογάν – Πούτιν: Στο επίκεντρο η Ουκρανία και η Μαύρη Θάλασσα – Οι νέες εντάσεις και τα σιτηρά

30.08.2026 | 18:16

Τουρκία–Ισραήλ: Η Συρία γίνεται η νέα κόκκινη γραμμή – Γιατί η Άγκυρα θέλει συμφωνία

Σάμος: Σύλληψη άνδρα με 18 πλαστά χαρτονομίσματα και μαχαίρι

Αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. Σάμου εντόπισαν σε έλεγχο 18 πλαστά χαρτονομίσματα σε Ι.Χ. που οδηγούσε ημεδαπός. Ακολούθησε έρευνα στην οικία του, όπου βρέθηκαν μαχαίρι τύπου «πεταλούδα», χρήματα και άλλα αντικείμενα.

Σάμος: Σύλληψη άνδρα με 18 πλαστά χαρτονομίσματα και μαχαίρι

Κάρπαθος: Αγωνία για 12χρονο μετά από πτώση με ηλεκτρικό πατίνι-Νοσηλεύεται μετά από αεροδιακομιδή στην Αθήνα

Ο ανήλικος τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ του Σαββάτου στο Διαφάνι και μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Καρπάθου. Στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαία η αεροδιακομιδή του στην Αθήνα, όπου νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Παίδων «Αγία Σοφία».

Κάρπαθος:Αγωνία για 12χρονο μετά από πτώση με ηλεκτρικό πατίνι-Νοσηλεύεται μετά από αεροδιακομιδή στην Αθήνα

Μαζική επιστροφή αδειούχων στα λιμάνια της Αττικής

Η επιστροφή των τελευταίων αδειούχων του Αυγούστου βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, με το λιμάνι του Πειραιά να δέχεται αυξημένη πίεση και την κίνηση να παραμένει έντονη μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Περίπου 78.000 επιβάτες έφτασαν συνολικά στα λιμάνια της Αττικής, ενώ έρχονται και οι οικονομικές υποχρεώσεις του Σεπτεμβρίου.

Μαζική επιστροφή αδειούχων στα λιμάνια της Αττικής

Κυψέλη: Νεκρό βρέφος σε βαλίτσα μετά από έλεγχο σε Airbnb

Η αστυνομία οδηγήθηκε σε διαμέρισμα στην Κυψέλη μετά από καταγγελία ιδιοκτήτη Airbnb για χρήση ναρκωτικών και απλήρωτη παραμονή. Εκεί εντοπίστηκε κατεψυγμένο νεκρό βρέφος μέσα σε βαλίτσα, με τις αρχές να διενεργούν προανάκριση.

Κυψέλη: Νεκρό βρέφος σε βαλίτσα μετά από έλεγχο σε Airbnb

Συνελήφθη 41χρονος οδηγός μοτοσικλέτας για 16 παραβάσεις του ΚΟΚ

Στη σύλληψη 41χρονου μοτοσικλετιστή προχώρησε η Άμεση Δράση στο κέντρο της Αθήνας, μετά από σειρά επικίνδυνων παραβάσεων. Ο οδηγός πέρασε επτά κόκκινα και μπήκε ανάποδα σε εννέα μονόδρομους πριν ακινητοποιηθεί στους Αγίους Αναργύρους.

Συνελήφθη 41χρονος οδηγός μοτοσικλέτας για 16 παραβάσεις του ΚΟΚ

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρή 11χρονη από την Πολωνία που ανασύρθηκε από πισίνα χωρίς τις αισθήσεις της

Το παιδί ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από πισίνα ξενοδοχείου στον Πλατανιά και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Χανίων. Παρά τις προσπάθειες γιατρών και διασωστών, κατέληξε στα επείγοντα.

Τραγωδία στα Χανιά: Νεκρή 11χρονη από την Πολωνία που ανασύρθηκε από πισίνα χωρίς τις αισθήσεις της

AEGEAN: Προληπτική επιστροφή της πτήσης Ρόδος–Κάρπαθος-Η ανακοίνωση της εταιρείας

Η πτήση OA94 επέστρεψε στη Ρόδο ύστερα από ένδειξη πιθανού μηχανικού προβλήματος. Οι 33 επιβάτες και τα τρία μέλη του πληρώματος μεταφέρθηκαν στην Κάρπαθο με άλλο αεροσκάφος.

AEGEAN: Προληπτική επιστροφή της πτήσης Ρόδος–Κάρπαθος-Η ανακοίνωση της εταιρείας

Ελληνικό: Μπήκαν σε εγκαταστάσεις της ΥΠΑ και έκλεψαν καλώδια τηλεπικοινωνιών

Άγνωστοι μπήκαν σε εργοτάξιο της ΥΠΑ στο Ελληνικό και αφαίρεσαν καρούλια με καλώδιο οπτικών ινών. Το υλικό, που προοριζόταν για σημαντικό έργο της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, αναζητούν πλέον οι αρχές.

Ελληνικό: Μπήκαν σε εγκαταστάσεις της ΥΠΑ και έκλεψαν καλώδια τηλεπικοινωνιών