Focus

Σελίν Ντιόν: Τι είπε για για το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ατόμου από το οποίο πάσχει -Τα παιδιά το στηριγμά της

Σελίν Ντιόν: Τι είπε για για το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ατόμου από το οποίο πάσχει -Τα παιδιά το στηριγμά της

Πηγή Φωτογραφίας: Francis Specker/CBS/ EONLINE.COM

Έδωσε χαρά στους θαυμαστές της με την εμφάνισή της στα Grammy - Όσα είπε για το ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει

Η τραγουδίστρια του «Power of Love» έχει τρία παιδιά με τον εκλιπόντα σύζυγό της René Angélil, ο οποίος πέθανε από καρκίνο στο λαιμό το 2016.

«Αυτό που με κάνει πιο περήφανη είναι ότι είμαι μητέρα», είπε η Dion στο Extra το 2017. «Έχω τρία υπέροχα παιδιά και μέσα από αυτά βλέπω τον σύζυγό μου και έχω τη δύναμη σήμερα να συνεχίσω να ντύνομαι».Παρακολουθούν όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα τρία παιδιά της Dion.

View this post on Instagram

A post shared by Recording Academy / GRAMMYs (@recordingacademy)

Ο René-Charles Angélil, 23 ετών, το μεγαλύτερο παιδί

Ο René-Charles γεννήθηκε στη Φλόριντα στις 25 Ιανουαρίου 2001 και πήρε το όνομά του από τον πατέρα του. Ως πρωτότοκο παιδί διάσημης τραγουδίστριας μπήκε αυτόματα στο προσκήνιο.

Η Σελίν Ντιόν θυμήθηκε τη φρενίτιδα των μέσων ενημέρωσης γύρω από τη γέννησή του, κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο «Carpool Karaoke» του Τζέιμς Κόρντεν το 2019.

«Γεννώ το πρώτο μου παιδί και δεν το έχω καν στην αγκαλιά μου ακόμα», θυμάται. «Κοιτάω προς τα αριστερά, και υπάρχει μια τηλεόραση εκεί και ο γιατρός ανακοινώνει, ζωντανά στην τηλεόραση, ένα όμορφο υγιές αγόρι, 7 λίβρες, 8 ουγγιές. Και λέω στον εαυτό μου, “Το μωρό μου είναι στην τηλεόραση, και εγώ ούτε καν τον κράτησα ακόμα”. Οπότε την έκλεισα, έκλεισα την τηλεόραση».

Η Ντιόν έχει μιλήσει για τον Ρενέ-Σαρλ σε αναρτήσεις της στο Instagram και σε συνεντεύξεις.

View this post on Instagram

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Μετά τον θάνατο του πατέρα του το 2016, ο René-Charles, τότε έφηβος, έδωσε μια συγκινητική ομιλία στην κηδεία του. Λίγους μήνες αργότερα, ο René-Charles εξέπληξε την Dion απονέμοντάς της το Icon Award στα Billboard Music Awards 2016. Η Ντιόν συγκινήθηκε αμέσως και ξέσπασε σε λυγμούς, ενώ του ζήτησε να μείνει μαζί της στη σκηνή όσο εκείνη εκφωνούσε μια ομιλία.

Σε μια συνέντευξη του 2018 στην εφημερίδα Montreal Gazette, ο René-Charles, ο οποίος τότε κυκλοφόρησε μουσική ραπ και R&B με το καλλιτεχνικό όνομα Big Tip, είπε ότι η μαμά του ήταν «πολύ υποστηρικτική» στα μουσικά του εγχειρήματα. Είπε επίσης ότι δεν ήθελε να βασιστεί στη φήμη της, γιατί «ήθελε να αποδείξει στον εαυτό μου ότι μπορώ να το κάνω».

«Στο τέλος της ημέρας, αυτό είναι που έχει μεγαλύτερη σημασία για μένα: να γίνω μεγάλο όνομα μόνος μου», είπε.

Στα Grammy την περασμένη Κυριακή, ο René-Charles συνόδευσε τη διάσημη μητέρα του στη σκηνή καθώς απένειμε το βραβείο για το άλμπουμ της χρονιάς στην Taylor Swift. Η Dion και ο René-Charles πόζαραν επίσης με τη Swift στα παρασκήνια.

View this post on Instagram

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Τα 13χρονα δίδυμα, ο Nelson και ο Eddy

Η Dion γέννησε τον Nelson και τον Eddy μέσω καισαρικής τομής στη Φλόριντα στις 23 Οκτωβρίου 2010. Τα ονόματά τους είναι εμπνευσμένα από τον πρώην πρόεδρο της Νότιας Αφρικής Nelson Mandela και τον Γάλλο τραγουδοποιό Eddy Marnay, ο οποίος εργάστηκε σε πολλά από τα άλμπουμ της Dion. Η τραγουδίστρια άφησε τον κόσμο να ρίξει μια ματιά στη ζωή της στο σπίτι με τα νεογέννητα δίδυμα της λίγους μήνες αργότερα, μέσα από την εκπομπή της Oprah Winfrey.

«Έχουν πολύ διαφορετικές προσωπικότητες, αλλά στους δύο τους, αρέσει να όταν ξυπνούν το πρωί, το πρώτο πράγμα που θα κάνουν, είναι να πάνε στην ντουλάπα τους και να αποφασίσουν τι θα φορέσουν», είπε για τα δίδυμα της σε συνέντευξή της το 2013 στην Daily Mail.

View this post on Instagram

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Και τα τρία παιδιά της Celine Dion συνεχίζουν να στηρίζουν τη μαμά τους εντός και εκτός σκηνής.

Πίσω το 2019, βρέθηκαν μαζί της στη σκηνή κατά τη διάρκεια της τελευταίας βραδιάς της διαμονής της στο Λας Βέγκας. Πιο πρόσφατα, η οικογένεια παρακολούθησε μαζί έναν αγώνα χόκεϊ. Η έξοδος σηματοδότησε την πρώτη μεγάλη δημόσια εμφάνιση της Dion από τότε που αποκάλυψε τη διάγνωσή της με σύνδρομο δύσκαμπτου ατόμου το 2022.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments