Lifestyle

Καινούργιου: «Την Κυριακή πήγα στο μαγαζί του πρώην μου και άκουσα τα χειρότερα» [vid]

Καινούργιου: «Την Κυριακή πήγα στο μαγαζί του πρώην μου και άκουσα τα χειρότερα» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΤΣΑΓΚΡΙΔΗΣ ΣΧΕΣΗ | fthis.gr

Καινούργιου: «Δεν είμαι η μόνη κοπέλα κοντά στα 40 που θέλει να κάνει οικογένεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι με κάνει απεγνωσμένη, ότι παρακαλάω κάποιον»

Με αφορμή τα σχόλια για την Αθήνα Οικονομάκου και το ταξίδι στο Ντουμπάι, η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στη δική της ανάρτηση από το μαγαζί του Φίλιππου Τσαγκρίδη. Η παρουσιάστρια του Alpha έκανε λόγο για τα αρνητικά σχόλια και το ενδεχόμενο επανασύνδεσής τους στο μέλλον.

«Αποφάσισα λοιπόν, Ανδρέα μου και θα το γυρίσω στο αυτοαναφορικό. Την Κυριακή πήγα στο μαγαζί του Φίλιππου του Τσαγκρίδη. Θέλω να πω για την τοξικότητα στα social. Αποφασίζω να πάω με τον άνθρωπο που έχω υπάρξει πολλά χρόνια μαζί -τώρα αν είμαι ή αν θα ξαναείμαι μαζί του είναι δικό μου θέμα κι αν έχω να πω κάτι, θα το πω εγώ- και βάζω ένα post στο Instagram. Το τι άκουσα από κάτω, δε μπορείς να φανταστείς.

«Πήγαινε παρακάλεσέ τον», «είναι ντροπή σου», «παρακάλα να σε παντρευτεί», «είσαι για κλάματα» κι άλλα πολλά. Δεν καταλαβαίνεις πόσο άσχημα σχόλια έχουν γραφτεί σε ένα post για ένα μαγαζί ενός ανθρώπου που στο μέλλον μπορεί να είμαι ξανά μαζί είναι δικαίωμά μου. Δεν καταλαβαίνετε τι άκουσα» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

«Πολλές φορές, όταν βλέπουμε τέτοια σχόλια που έχουν ένα κουκούτσι κριτικής θα πρέπει να αναζητούμε τη δική μας ευθύνη. Εγώ έμεινα κάποιους μήνες στο νοσοκομείο και σε άκουσα να κλαίγεσαι συνέχεια για τη σχέση σου. Ήταν τι έβλεπα. Είδα έναν άνθρωπο σχεδόν να κλαίγεται και να παρακαλάει» πρόσθεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Δεν είμαι η μόνη κοπέλα κοντά στα 40 που θέλει να κάνει οικογένεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι με κάνει απεγνωσμένη, ότι παρακαλάω κάποιον. Δεν πάει έτσι. Δεν νομιμοποιείται κανένας να σε βρίζει έτσι κάτω από τα social. Και στην τελική, εγώ θα πηγαίνω και θα τρώω όπου θέλω. Αϊ στο καλό όλοι», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου: Φήμες επανασύνδεσης με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη – Για δεύτερη φορά μαζί στο ίδιο μαγαζί

Η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στο μαγαζί του πρώην (;) συντρόφου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη. (Δες εδώ την ανάρτησή της)

Η παρουσιάστρια του Alpha επισκέφθηκε το εστιατόριο στο Κουκάκι και ανέβασε φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Την εν λόγω ανάρτηση σχολίασε τη Δευτέρας 12/2 στην εκπομπή Πρωινό ΣουΣού, με τον καλό της φίλο και δημοσιογράφο, Νίκο Γεωργιάδη να αποκαλύπτει πως η Κατερίνα Καινούργιου πήγε στο εστιατόριο μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, ενώ αυτή ήταν η δεύτερη φορά που το επισκεπτόταν μέσα στην εβδομάδα.

Ο δημοσιογράφος μάλιστα, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο επανασύνδεσης ανάμεσα στην παρουσιάστρια και στον επιχειρηματία, χωρίς να επιβεβαιώνεται κάτι επίσημα. «Θεωρώ ότι είμαστε σε ένα πολύ καλό δρόμο, ίσως είναι το πεπρωμένο τους, εγώ θέλω να είναι μαζί. Οι εμφανίσεις τους έχουν πυκνώσει» είπε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments