Lifestyle

Μέγκι Ντρίο: «Μην μου το παίζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ναόμι Κάμπελ της Ελλάδος» [vid]

Μέγκι Ντρίο: «Μην μου το παίζει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου Ναόμι Κάμπελ της Ελλάδος» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/meggi_ndrio

Μέγκι Ντρίο: «Η Ραμόνα ντύνεται σαν μούμια»

Η Μέγκι Ντρίο εξαπέλυσε για ακόμη μια φορά τα «βέλη» της εναντίον της Ηλιάνας Παπαγεωργίου και της Ραμόνας Βλαντή.

View this post on Instagram

A post shared by Meggi_ndrio_official (@meggi_ndrio)

Μιλώντας στο «MEGA Καλημέρα» σχολίασε την πρόσφατη αντίδραση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, να προσπεράσει ρεπόρτερ που της ευχήθηκε «χρόνια πολλά» και να μην κάνει δηλώσεις.

Γελώντας, είπε ειρωνικά: «Φίρμα» και συνέχισε: «Να μην ξεχνάει η Ηλιάνα ότι έγινε από όλο αυτό, οπότε ξέρεις μια δήλωση να τη δώσει, μην μου το παίζει και Ναόμι Κάμπελ, σε παρακαλώ, μεταξύ μας τώρα έλα βρε Ηλιάνα μου».

Στη συνέχεια, η πρώην παίκτρια του GNTM αποθέωσε την Έβελυν Καζατζόγλου που έχει ρόλο κριτή του «My Style Rocks». «Επιτέλους μπήκε μια κυρία που διδάσκει στιλ» είπε. Η ρεπόρτερ τη ρώτησε ακόμη, αν θα άξιζε να ειναι σε αυτή τη θέση, η Ραμόνα Βλαντή, κάτι στο οποίο η Μέγκυ Ντρίο απάντησε: «Όχι ρε συ, η Ραμόνα φοράει τα ίδια και τα ίδια, σαν μούμια μου φαίνεται μερικές φορές. Στο ντύσιμό της είναι πολύ vintage, το ίδιο και το ίδιο μαύρους τόνους».

Μέγκι Ντρίο: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι αποτυχημένη τηλεπερσόνα»

Σε μια ακόμη αιχμηρή αναφορά της στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Μέγκι Ντρίο την περιέγραψε ως «αποτυχημένη περσόνα».

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», η πρώην παίκτρια του GNTM, είπε για την παρουσιάστρια του «Shopping Star»: «Δεν μου αρέσει ούτε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ούτε η Χατζηπαντελή στην τηλεόραση. Απορώ γιατί έχουν ακόμα στην τηλεόραση την Ηλιάνα. Δεν ταιριάζει στην Ηλιάνα το Shopping Star, στη Βίκυ Καγιά ταίριαζε. Το ταλέντο της Ηλιάνας στη τηλεόραση είναι 4/10. Η Ηλιάνα είναι αποτυχημένη τηλεπερσόνα, θα την έλεγα και λίγο σνομπ».

«Έχω μάθει να βλέπω σε εκπομπές μόδας φινετσάτα άτομα. Η Σοφία Χατζηπαντελή μου θυμίζει τη Rihanna» είπε στη συνέχεια για την νέα κριτή του «My Style Rocks».

Τέλος, αναφέρθηκε στη Ραμόνα Βλαντή, λέγοντας: «Μερικές φορές κρίνει πράγματα που δεν θα΄ πρεπε να κρίνει. Αν βαθμολογούσα το στιλ της θα της έβαζα 3 στα 10, είναι παλιομοδίτικο».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments