Lifestyle

Ο Γιάννης Στάνκογλου πήρε αγκαλιά την Γεωργία Καλτσή στα βραβεία Gazzetta Awards 2023 [vid]

Ο Γιάννης Στάνκογλου πήρε αγκαλιά την Γεωργία Καλτσή στα βραβεία Gazzetta Awards 2023 [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: screenGazzetta Awards 2023 by bwin

Μια πανέμορφη εικόνα που ξεχώρισε

Ο Γιάννης Στάνκογλου και η Γεωργία Καλτσή είναι οι παρουσιαστές των Gazzetta Awards 2023 by bwin που θα διεξαχθούν στο Μέγαρο Μουσικής.

Ο ηθοποιός προχώρησε σε μια πολύ γλυκιά κίνηση που χειροκροτήθηκε από όλους που βρέθηκαν στην αίθουσα.

Εμφανίστηκε πρώτα ο ίδιος στην σκηνή της παρουσίασης και έπειτα πήρε αγκαλιά την Γεωργία Καλτσή και την τοποθέτησε στο αμαξίδιό της.

View this post on Instagram

A post shared by Jo ✖ on the wheels (@geokaltsi)

Και οι δύο έλαμψαν επί σκηνής με την εντυπωσιακή εμφάνισή τους χαρίζοντας το πιο όμορφο χαμόγελο σε όσους τους τίμησαν με την παρουσία τους.

Γεωργία Καλτσή: «Όταν άνοιξα τα μάτια μου μετά το κώμα, έφαγα σφαλιάρα»

Η Γεωργία Κάλτση σοκάρει με την περιγραφή της για το μοιραίο τροχαίο που είχε. “Ήμασταν 4 φίλοι στο αυτοκίνητο, γυρίζαμε από τα γενέθλια της κολλητής μου και δυστυχώς μείναμε μόνο οι 3 εν ζωή”.

Η αθλήτρια ξιφασκίας και καλαθοσφαίρισης, Γεωργία Κάλτση, έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά του ΑΝΤ1+ «Στα τέσσερα», όπου αναδείχθηκαν οι δυσκολίες που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητά τους τα άτομα που είναι καθηλωμένα σε αναπηρικό αμαξίδιο.

Η Γεωργία Καλτσή μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Δύο στις 10» και την Πέννυ Καβέτσου για την πρόταση που της έγινε να συμμετάσχει στη σειρά, αλλά και όσα έγιναν μετά το μοιραίο τροχαίο το 2015.

«Η σειρά ήρθε εντελώς άκυρα. Όταν με πήραν τηλέφωνο, είπα ότι μάλλον μου κάνουν λάθος. Τους άρεσε όμως το background που είχα και θεώρησαν ότι μπορώ να κολλήσω καλά σε αυτόν τον ρόλο. Μακάρι να υπάρξει συνέχεια, για να σπάσουν κάποια στερεότυπα που έχουμε ακόμα», δηλώνει η Γεωργία Καλτσή.

«Παίζω μπάσκετ από τα 6 μου. Γενικότερα ο αθλητισμός ήταν αυτός που μου έδωσε το κίνητρο στη ζωή μου αλλά και τον τρόπο να αντιμετωπίσω τις δυσκολίες στη ζωή», προσθέτει η αθλήτρια.

«Μέσα από το ατύχημα στα 21 μου «ξαναγεννήθηκα». Έμαθα ξανά από την αρχή πώς να βάζω τα παπούτσια μου, πώς να ντύνομαι, πώς να μπαίνω στο κρεβάτι. Το τροχαίο έγινε τον Μάρτιο του ’15, ήμασταν 4 φίλοι στο αυτοκίνητο, γυρίζαμε από τα γενέθλια της κολλητής μου και δυστυχώς μείναμε μόνο οι 3 εν ζωή», αναφέρει ακόμα η Γεωργία Καλτσή στη συνέχεια της συνέντευξης.

View this post on Instagram

A post shared by Salty Pope (@salty_pope)

«6 μήνες ήμουν στο νοσοκομείο, ένα μήνα σε κώμα. Οι φίλοι μου μού χρεώνουν 10 χρόνια από τη ζωή τους για αυτό και τώρα προσπαθώ να τους τα δώσω πίσω με κάποιον τρόπο. Είχα μία δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και την έπιασα από τα μαλλιά και για μένα αλλά και για τον φίλο μου που έφυγε εκείνο το βράδυ», εξομολογείται η Γεωργία Καλτσή.

«Όταν συνειδητοποίησα ότι ξύπνησα και ήμασταν έναν μήνα μετά, έφαγα μία σφαλιάρα και είπα στον εαυτό μου: ανασυντάξου, ανασκουμπώσου», καταλήγει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments