Lifestyle

Τριανταφυλλόπουλος: Ο Άρης Πορτοσάλτε να μείνει μέσα στο σάκκο του και να …σκάσει [vid]

Τριανταφυλλόπουλος: Ο Άρης Πορτοσάλτε να μείνει μέσα στο σάκκο του και να …σκάσει [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Makis Triantafyllopoulos

Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος αναφέρθηκε στο τραγούδι του Πάνου Βλάχου και σχολιάζει την αντίδραση του Άδωνι Γεωργιάδη και του Άρη Πορτοσάλτε

Τον σάλο που έχει ξεσπάσει με το τραγούδι του Πάνου Βλάχου για τον Άρη Πορτοσάλτε και τον Άδωνι Γεωργιάδη κλήθηκε να σχολιάσει ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στην εκπομπή «Πρωινό Σουσού» στο OPEN.

Ο γνωστός ηθοποιός καθώς έπαιζε ένα τραγούδι επί σκηνής, τραγούδησε μεταξύ άλλων «Μέσα σε ένα σάκο βάλτε Άδωνι και Πορτοσάλτε». Ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος μετά την αντίδραση του Άρη Πορτοσάλτε σχολίασε: «Ο Άρης Πορτοσάλτε να μείνει μέσα στο σάκο του και να… σκάσει».

View this post on Instagram

A post shared by Makis Triantafyllopoulos (@makistriantafyllopoulos)

Σε ερώτηση για το αν ένας καλλιτέχνης μπορεί να κάνει τέτοια σάτιρα απάντησε: «Φυσικά μπορεί ο καλλιτέχνης να κάνει τέτοια στιχάκια. Ο σάκος τον πείραξε; Τι τον ενόχλησε δηλαδή; Σε τι θέλει να μπει εκτός από σάκκο; Να μας πει».

Όσο για την τοποθέτηση του Άδωνι Γεωργιάδη ότι το χιούμορ αυτό προτρέπει σε φόνο σχολίασε: «Σε αυτό φταίω εγώ γιατί αντί να τον βάλω στον σάκο από τότε, τον έβγαλα στην τηλεόραση. Ήταν η πρώτη εκπομπή που βγήκε στη ζωή του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments