Focus

Σάρον Στόουν: Έχει περιουσία 40 εκατ. αλλά δεν της φτάνουν για να ζήσει

Σάρον Στόουν: Έχει περιουσία  40 εκατ. αλλά δεν της φτάνουν για να ζήσει

Πηγή Φωτογραφίας: Daniele Venturelli/ VOGUE.CO.UK

«Βγαίνεις για φαγητό και είναι 15 άτομα στο τραπέζι. Ποιος παίρνει τον λογαριασμό;»

Η Σάρον Στόουν με καθαρή περιουσία 40 εκατομμυρίων δολαρίων γκρινιάζει για το τίμημα του να είσαι πλούσιος και διάσημος. «Βγαίνεις για φαγητό και είναι 15 άτομα στο τραπέζι. Ποιος παίρνει τον λογαριασμό; Παίρνεις τον λογαριασμό για δείπνο των 3.000 δολαρίων κάθε φορά», παραπονέθηκε η Στόουν σε συνέντευξή της στο «InStyle», που δημοσιεύθηκε την Τρίτη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη instylemagazine (@instylemagazine)

Η 65χρονη ηθοποιός του «Basic Instinct» γκρίνιαξε περαιτέρω ότι είναι «πολύ ακριβό να είσαι διάσημος». Μερικά από τα έξοδά της περιλαμβάνουν το πρόσφατα αγορασμένο σπίτι της, καθώς και τις αμοιβές για το προσωπικό ασφαλείας, τους δημοσιογράφους, τους μακιγιέρ και τους διευθυντές της. Ωστόσο, η σταρ του κινηματογράφου κάθε άλλο παρά τσιγκούνα είναι, όπως μεταδίδει η «Page Six».

Στα απομνημονεύματά της, το 2021, με τίτλο «The Beauty of Living Twice», η Στόουν αποκάλυψε ότι είχε δώσει ένα μεγάλο μέρος του μισθού της στον Λεονάρντο Ντι Κάπριο, για να μπορέσει να παίξει στην ταινία του 1995 «The Quick and the Dead». «Ήταν ένας σούπερ σταρ», είπε η Στόουν στο «InStyle» για τον Ντι Κάπριο, ο οποίος μόλις είχε πρωταγωνιστήσει στον πρωτοποριακό ρόλο του, που ήταν υποψήφιος για Όσκαρ στο «What’s Eating Gilbert Grape». «Ήθελα να παίξω σε μια υπέροχη ταινία, όχι σε μια ηλίθια ταινία. Έτσι, πήρα τους καλύτερους ανθρώπους να με περιβάλουν», εξήγησε η Στόουν. Μάλιστα, σε απορία παραγωγού για την απόφασή της να δώσει μερικά από τα κέρδη της στον Ντι Κάπριο, μόνο και μόνο για να δεχθεί να παίξει στο γουέστερν του 1995, εκείνη του απάντησε: «Καταλαβαίνω ότι οι άντρες δεν σκέφτονται έτσι, αλλά αυτός είναι ο τρόπος που σκέφτονται οι γυναίκες».

Η σταρ του «Καζίνο», η οποία πήρε το ρόλο με συμβόλαιο 3 εκατομμυρίων δολαρίων μαζί με τον Τζιν Χάκμαν, έδωσε 1 εκατομμύριο δολάρια στον Ντι Κάπριο (που αποτελούσε το ένα τρίτο του μισθού της), για να υποδυθεί τον γιο της στην οθόνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments