Lifestyle

Καινούργιου: Έδωσε φιλί στο στόμα στον Άνδρεα Μικρούτσικο ενόψει Αγίου Βαλεντίνου [vid]

Καινούργιου: Έδωσε φιλί στο στόμα στον Άνδρεα Μικρούτσικο ενόψει Αγίου Βαλεντίνου [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: screen/Super Κατερίνα

Κατερίνα Καινούργιου: Σαν ερωτευμένοι πιγκουίνοι με τον Ανδρέα Μικρούτσικο

Ένα πλατό γεμάτο κόκκινες και ροζ καρδιές, κατακόκκινα τριαντάφυλλα και μηνύματα αγάπης, είχε ετοιμαστεί στη Super Κατερίνα, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, με την ίδια την παρουσιάστρια και τους συνεργάτες της να γιορτάζουν με αυτόν τον τρόπο την ημέρα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

Η Κατερίνα Καινούργιου, μπήκε στο πλατό της, ντυμένη στα μαύρα, αλλά υπέρλαμπρη, με μια εμφάνιση δια χειρός Βασίλη Ζούλια και πριν καθίσει στη θέση της και ξεκινήσει με τη σκαλέτα της εκπομπής της, έκλεψε ένα τριαντάφυλλο και έσπευσε να το χαρίσει στον αγαπημένο της Ανδρέα Μικρούτσικο!

Οι δυο τους διατηρούν μια σχέση «αγάπης και μίσους» και παρά το γεγονός ότι πολλές φορές μπορεί να τους έχουμε δει να κοντράρονται, η σχέση τους είναι βαθιάς αγάπης και εκτίμησης.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σηκώθηκε ιπποτικά, τη φίλησε και μάλιστα οι δυο τους έκαναν… μυτούλες, όπως κάνουν οι ερωτευμένοι πιγκουίνοι.

Κατερίνα Καινούργιου: «Όταν πήγα στο νοσοκομείο, μου έστελναν κατάρες στο Twitter»

Με αφορμή το ειρωνικό σχόλιο του Νίκου Μουρατίδη για τη Ναταλία Γερμανού η Κατερίνα Καινούργιου αναφέρθηκε στο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα καθώς και στα μηνύματα μίσους που δέχτηκε στο διαδίκτυο.

«Ναταλία Γερμανού… έφυγε εκτάκτως από το πλατό της εκπομπής της, έγινε κάτι σοβαρό. Τι είναι αυτό; Καινούργιο trend; Διάβασα ότι και κάποια άλλη σηκώθηκε και έφυγε εν ώρα εκπομπής» ήταν η ανάρτηση του Νίκου Μουρατίδη.

Η Κατερίνα Καινούργιου, η οποία πριν από λίγες ημέρες αναγκάστηκε και αυτή να αποχωρήσει ξαφνικά από την εκπομπή ύστερα από έντονη αδιαθεσία που ένιωσε θέλησε να απαντήσει μέσα από το βήμα της εκπομπής της.

«Στο “για κάποια άλλη” εννοεί ξεκάθαρα εμένα. Τώρα τι να σχολιάσω; Να ενημερώσω τον κύριο Μουρατίδη ότι θα έπρεπε να είχα φύγει νωρίτερα από την εκπομπή, οι πόνοι μου ήταν αφόρητοι. Σας εύχομαι ποτέ να μην πάθετε έναν κολικό στο έντερο ή στη χολή».

«Δεν μπορούσα να σταθώ στον αέρα και να με βλέπουν οι τηλεθεατές έτσι. Ενημέρωσα και για είμαι σίγουρη ότι είναι όλα καλά έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο».

«Τι να συζητήσουμε τώρα; Που όταν πήγα στο νοσοκομείο, μου έστελναν κατάρες στο Twitter; Και κάτι να συμβεί, υπάρχουν και οι συνεργάτες. Η εκπομπή είναι του σταθμού, δεν είναι δικιά μου ή δικιά σου».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments