Πολιτική

«Εθνικό γελωτοποιό» χαρακτήρισε τον Βελόπουλο ο Στίγκας

«Εθνικό γελωτοποιό» χαρακτήρισε τον Βελόπουλο ο Στίγκας

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΤΙΓΚΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Δεν έχουν τέλος οι κόντρες στην ακροδεξιά πτέρυγα του Κοινοβουλίου

Δεν έχουν τέλος οι κόντρες στην ακροδεξιά πτέρυγα του Κοινοβουλίου, κάτι που έγινε εμφανές και κατά τη σημερινή τοποθέτηση του προέδρου των Σπαρτιατών, Βασίλη Στίγκα, όταν πήρε το λόγο για να αναφερθεί στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ο κ. Στίγκας επιτέθηκε κατά του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, χαρακτηρίζοντάς τον «απατεώνα» και «εθνικό γελωτοποιό».

Ειδικότερα, ανεβαίνοντας στο βήμα μετά τον κ. Βελόπουλο, είπε χαρακτηριστικά πως «μόλις πήραμε μια μικρή γεύση από τον εθνικό μας γελωτοποιό. Δεν έχει τη στοιχειώδη μόρφωση και ευγένεια να συνομιλήσει με έναν άνθρωπο. Εγώ, κυρίες και κύριοι, είμαι περήφανος, γιατί από 13 ετών έχω κάνει πάρα πολλές δουλειές. Αυτό που δεν έχω κάνει είναι “απατεώνας”, όπως είναι ο Βελόπουλος με δικαστικές και αμετάκλητες αποφάσεις».

Στο σημείο αυτό παρενέβη ο αντιπρόεδρος της Βουλής, Γιώργος Γεωργαντάς, ζητώντας από τον πρόεδρο των Σπαρτιατών να μη γίνονται χαρακτηρισμοί σε συναδέλφους, παρότι ο κάθε ένας, όπως είπε, «είναι υπεύθυνος για όσα λέει».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments