Αθλητισμός

Αποκάλυψη – βόμβα από τον Μάικ Τζέιμς για το μέλλον του

Αποκάλυψη – βόμβα από τον Μάικ Τζέιμς για το μέλλον του

Πηγή Φωτογραφίας: eurohoops.net, Ο Αμερικανός μίλησε για το επόμενο συμβόλαιό του και η δήλωσή του προκάλεσες αντιδράσεις και σχόλια.Αυτή τη φορά, ο Μάικ Τζέιμς αναφέρθηκε στο μέλλον του, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, πριν την τελική φάση του Κυπέλλου Γαλλίας κι αφού ξεκαθάρισε (όχι ότι υπήρχε αμφιβολία) πως αυτή η σεζόν δεν θα είναι η τελευταία του, δεν εγγυήθηκε όμως, πως έχει πολλά αγωνιστικά χρόνια μπροστά του.

Ο Αμερικανός μίλησε για το επόμενο συμβόλαιό του

Ο Αμερικανός μίλησε για το επόμενο συμβόλαιό του και η δήλωσή του προκάλεσες αντιδράσεις και σχόλια.Αυτή τη φορά, ο Μάικ Τζέιμς αναφέρθηκε στο μέλλον του, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου, πριν την τελική φάση του Κυπέλλου Γαλλίας κι αφού ξεκαθάρισε (όχι ότι υπήρχε αμφιβολία) πως αυτή η σεζόν δεν θα είναι η τελευταία του, δεν εγγυήθηκε όμως, πως έχει πολλά αγωνιστικά χρόνια μπροστά του.

«Μιλούσα στους γύρω μου για αυτό για αρκετά χρόνια» είπε αναφορικά μέλλον του και συμπλήρωσε: «όσο και να αγαπάω το μπάσκετ κάποιες φορές κουράζομαι να είμαι μπασκετμπολίστας, αν καταλαβαίνετε τι εννοώ. Οπότε, για να συνοψίσω… το επόμενο συμβόλαιο μου μάλλον θα είναι και το τελευταίο. Θα είναι το τέλος του μπασκετικού μου κεφαλαίου», διευκρίνισε και προσέθεσε βέβαια πως δεν θα είναι μονοετές. Ίσως ούτε διετές, αλλά «πιθανόν θα είναι μακροχρόνιο συμβόλαιο». 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments