Αθλητισμός

Αταμάν: «Eίμαι αναστατωμένος που χάσαμε το Κύπελλο»

Αταμάν: «Eίμαι αναστατωμένος που χάσαμε το Κύπελλο»

Πηγή Φωτογραφίας: ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024 / FINAL-8 / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα του Παναθηναϊκού AKTOR από τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου OΠΑΠ.

Αναστατωμένος δήλωσε για την απώλεια του Κυπέλλου ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΑΚΤΟR, Eργκίν Αταμάν.

Ο Τούρκος τεχνικός, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στον τελικό, τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν ανώτεροι στον τελικό, παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν έπαιξε καλό μπάσκετ στη διάρκεια του Final 8, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητα για τους «πράσινους» αποτελούν το πρωτάθλημα και η Εuroleague.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Μεταξύ άλλων, ο Εργκίν Αταμάν, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ανέλυσε τα στοιχεία που έκριναν το ματς, δίνοντας βάση στην εικόνα του Ναν, αλλά και την απουσία του Βιλντόσα.

«Δεν το λέω επειδή χάσαμε, αλλά το λέω από την αρχή. Όποιος κερδίσει ή χάσει, θα το ξεχάσει αύριο. Ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα και άξιζε να κερδίσει. Εμείς δεν παίξαμε καλό μπάσκετ στο τουρνουά, ειδικά στην επίθεση, ενώ ο Ολυμπιακός έπαιξε πολύ καλή άμυνα.

Το ματς ήταν στην ισορροπία όταν οι διαιτητές δεν έδωσαν το φάουλ στον Γκριγκόνις και δέχτηκα τεχνική ποινή. Ήταν μια σημαντική απόφαση. Δεν ψάχνω δικαιολογίες, ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα και άξιζε να κερδίσει. Είμαι αναστατωμένος που χάσαμε το Κύπελλο, αλλά για μας ο μεγάλος στόχος είναι η Ευρωλίγκα και το πρωτάθλημα, όπου έχουμε πλεονέκτημα στη βαθμολογία.

Ο Μπαλτσερόφσκι ήταν στο ρόστερ γιατί ο Βιλντόσα ήταν τραυματίας. Όμως είναι ο τρίτος μας σέντερ και σήμερα ειδικά πήραμε τα καλύτερα λεπτά μας στο ‘5’ από τον Μήτογλου

Έχουμε κι άλλες επιλογές πέρα από τον Ναν, αλλά σήμερα και ο Σλούκας και ο Γκριγκόνις ήταν άστοχοι και δεν ήταν εύκολο να αντεπεξέλθουμε απέναντι στους ψηλούς του Ολυμπιακού και ειδικά τον Φαλ. Ο Ναν δεν ένιωσε τόσο άνετα όπως τα προηγούμενα παιχνίδια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments