Αθλητισμός

ΠΑΟΚ Ολυμπιακός: Που θα δείτε το ντέρμπι της Τούμπας

ΠΑΟΚ Ολυμπιακός: Που θα δείτε το ντέρμπι της Τούμπας

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Η δράση στην 23η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται και την Κυριακή (18/02), με το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό να «κλέβει» τις εντυπώσεις εφόσον, την Πέμπτη (15/02), δεν έγινε δεκτό το αίτημα των «ερυθρόλευκων» για αναβολή της αναμέτρησης.

Το ντέρμπι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού συγκεντρώνει το ενδιαφέρον στην 23η αγωνιστική της Super League

Η δράση στην 23η αγωνιστική της Super League συνεχίζεται και την Κυριακή (18/02), με το ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό να «κλέβει» τις εντυπώσεις εφόσον, την Πέμπτη (15/02), δεν έγινε δεκτό το αίτημα των «ερυθρόλευκων» για αναβολή της αναμέτρησης.

Συγκεκριμένα, κατά την προηγούμενη αγωνιστική της Super League, ο Ολυμπιακός νίκησε εντός έδρας τον ΟΦΗ με 4-0, ενώ ο ΠΑΟΚ παραχώρησε ισοπαλία (1-1) στην ΑΕΚ στο γήπεδο της Τούμπας. Έτσι, ύστερα από 22 αναμετρήσεις, ο ΠΑΟΚ είναι στην πρώτη θέση της κατάταξης με 51 βαθμούς και ακολουθείται από τον Παναθηναϊκό που έχει 50 βαθμούς και από την ΑΕΚ που έχει 49 βαθμούς και τον Ολυμπιακό που έχει 44 βαθμούς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Olympiacos FC (@olympiacosfc)

Οι διαιτητές, η ώρα και το κανάλι του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Διαιτητής του ντέρμπι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ολυμπιακό έχει ορισθεί ο Κρίστιαν Ντίνγκερτ από τη Γερμανία, με βοηθούς τους συμπατριώτες του, Μπένεντικτ Κέμπκες και Νικολάι Κιμέγιερ. Ακόμα, τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Βασίλειος Φωτιάς και στο VAR θα βρίσκονται ο – επίσης – Γερμανός Περλ Γκούντερ μαζί με τον Ράινχαρντ Μπουξμπάουμ.

Η αναμέτρηση μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού, η οποία θα γίνει παρουσία φιλάθλων στις κερκίδες του γηπέδου της Τούμπας, έχει προγραμματιστεί να αρχίσει στις 20:30 και πρόκειται να μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση από τη συχνότητα της NOVA SPORTS PRIME. ΠΑΟΚ Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ Ολυμπιακός Κανάλι, ΠΑΟΚ Ολυμπιακός Ώρα, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, Super League

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments