Ελλάδα

Τρίκαλα: Ελάτε τον σκότωσα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο γιος που αποκεφάλισε τον πατέρα

Τρίκαλα: Ελάτε τον σκότωσα, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο γιος που αποκεφάλισε τον πατέρα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία το έγκλημα δεν το διέπραξε σήμερα αλλά τουλάχιστον προ δύο ημερών

Σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία το έγκλημα δεν το διέπραξε σήμερα αλλά τουλάχιστον προ δύο ημερών

Ένα στυγερό έγκλημα αποκαλύφθηκε στα Τρίκαλα καθώς όπως έγινε γνωστό γιος αποκεφάλισε τον πατέρα του με αλυσοπρίονο και ειδοποίησε την αστυνομία.

Σύμφωνα με το trikalaola.gr ο 47χρονος γιος αποκεφάλισε τον 70χρονο πατέρα του  με αλυσοπρίονο.

Μάλιστα σύμφωνα με τα λεγόμενα του ίδιου ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία το έγκλημα δεν το διέπραξε σήμερα αλλά τουλάχιστον προ δύο ημερών,μέσα στην βιοτεχνία που διατηρούν στην οδό Καρδίτσης στα Τρίκαλα.

Ο ίδιος ειδοποίησε και το ΕΚΑΒ καθώς αυτοτραυματίστηκε με το αλυσοπρίονο.

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία, ο άνδρας, ο οποίος συνελήφθη, νοσηλεύεται φρουρούμενος, ενώ άνδρες της Αστυνομίας συνεχίζουν τις έρευνες.

Στο σημείο που παραμένει αποκλεισμένο αναμένεται και ιατροδικαστής για να πέσει περισσότερο φως, στις ακριβείς συνθήκες του εγκλήματος που «πάγωσε» τα Τρίκαλα.

Το χρονικό του εγκλήματος 

Αφότου ο 46χρονος έκοψε με αλυσοπρίονο το κεφάλι και τα χέρια του 77χρονου πατέρα του, γίνεται γνωστό ότι κάλεσε την αστυνομία, λέγοντας τα εξής: Ελάτε, τον σκότωσα

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κλήση του 46χρονου στην αστυνομία έγινε μετά τα ξημερώματα του Σαββάτου, στις 02:45, με τον γιο να αποκαλύπτει πως προηγήθηκε καυγάς με το θύμα. Ωστόσο, όπως είπε ο δράστης, ο άγριος διαπληκτισμός που οδήγησε στο φονικό έγινε πριν από δύο μέρες, οπότε ο ηλικιωμένος είναι νεκρός εδώ και ένα 48ωρο.

Ορισμένες πηγές αναφέρουν ότι ο γιος πρώτα σκότωσε και μετά τεμάχισε τον πατέρα του. 

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο δράστης αντιμετωπίζει πιθανόν ψυχολογικά προβλήματα, όμως η αιτία πίσω από τον φόνο δεν είναι ακόμη γνωστή. 

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση. 

Ο 46χρονος, που αυτοτραυματίστηκε, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαθύ τραύμα στον αυχένα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments