Lifestyle

Λαμάι για Δαλάκα: «Είναι εγκέφαλος σε κάνει να εκτεθείς εσύ, για να βγει εκείνη καθαρή»

Λαμάι για Δαλάκα: «Είναι εγκέφαλος σε κάνει να εκτεθείς εσύ, για να βγει εκείνη καθαρή»

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ I Love Σου Κου

Στη συνέχεια, μίλησε για τον Αλέξη Παππά. «Μπορεί να είναι αντιπαθητικός, θεωρώ όμως πως είναι πανέξυπνος»

Ο Σωτήρης Λαμάι έδωσε συνέντευξη και σχολίασε τις εξελίξεις στο Survivor, ενώ αναφέρθηκε επίσης, στην Κατερίνα Δαλάκα.

Ο παίκτης μίλησε στην εκπομπή «I Love ΣουΚού» κι αρχικά, δήλωσε: «Δεν θα άλλαζα κάτι στην πορεία μου στο Survivor. Εν γνώση μου μπήκα στο παιχνίδι με τη δυναμική που μπήκα και εν γνώση μου έφυγα όπως έφυγα, κύριος, αρσενικός και παντελονάτος. Αυτός είμαι και δεν θα αλλάξω για κανέναν άνθρωπο».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Sotiris Lamai (@sotirislam)

Στη συνέχεια, μίλησε για τον Αλέξη Παππά. «Μπορεί να είναι αντιπαθητικός, θεωρώ όμως πως είναι πανέξυπνος. Και τις τρεις φορές που βγήκε υποψήφιος κατάφερε να παραμείνει με την αξία του», είπε.

Όσο για την αλλαγή των κανονισμών στο παιχνίδι, δήλωσε: «Δεν ξέρω αν συμφωνώ απόλυτα, με βρίσκει λίγο αντίθετο. Αδικείς και τα παιδιά και το παιχνίδι. Ίσως είναι λάθος το να πρέπει να αγωνίζεσαι για να μείνεις. Το να μένει άπραγος ο κόσμος δεν νομίζω ότι βοηθάει το παιχνίδι».

Τέλος, αναφέρθηκε στην Κατερίνα Δαλάκα. «Είναι εγκέφαλος. Σε κάνει να εκτεθείς εσύ, για να βγει εκείνη καθαρή. Θεωρώ ότι το επόμενο διάστημα θα δούμε κι άλλα ωραία πράγματα, κάποιες φιλίες δεν θα είναι πια τόσο δεμένες. Μην απορήσετε αν δούμε και φέτος τις συγκεκριμένες παίκτριες να αποχωρούν λόγω παραβάσεων», είπε κλείνοντας.

Survivor – Σωτήρης Λαμάι για Αλέξη Παππά: Ηθοποιός για Χόλιγουντ

Μιλώντας με τους συμπαίκτες του στην καλύβα, ο Σωτήρης Λαμάι ανέφερε για τον παίκτη των Διασήμων: «Ηθοποιός για Χόλυγουντ, τι να πρωτοαπαντήσεις. Δεν μπορεί να μην παίζει σε σίριαλ, μυθολογίες. Το κείμενο ήταν εκπληκτικό, λες και το έγραψε και το έμαθε».

«Δεν ήξερα τι να πω και πού να τελειώσω. Ο άνθρωπος είναι ευλογημένος να είναι ηθοποιός. Άντε να τα βγάλεις πέρα μαζί του όμως», πρόσθεσε.

Εξήγησε στη συνέχεια, πως χάρηκε που ο Αλέξης Παππάς δεν έφυγε από το παιχνίδι, καθώς του «τραβάει το ενδιαφέρον».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments