Ελλάδα

Τρίκαλα: Το κίνητρο της δολοφονίας και ακρωτηριασμού πατέρα από τον γιο αναζητούν οι αστυνομικοί

Τρίκαλα: Το κίνητρο της δολοφονίας και ακρωτηριασμού πατέρα από τον γιο αναζητούν οι αστυνομικοί

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/SKAI News/ Show Αταίριαστοι

«Είχαν συχνά καβγάδες, ειδικά μετά τον θάνατο της μητέρας του» - Μαρτυρίες για τον 46χρονο πατροκτόνο

Με τα αίτια που οδήγησαν στην τραγωδία στα Τρίκαλα να μην έχουν ακόμη αποσαφηνιστεί και τις Αρχές να ερευνούν ενδελεχώς την υπόθεση πατροκτονίας, που έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, τα πρώτα στοιχεία για την ταυτότητα και τα προβλήματα που φέρεται να αντιμετώπιζε ο δράστης όπως και φωτογραφίες από τον τόπο του εγκλήματος, βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

Ο 46χρονος, όπως προκύπτει από πληροφορίες, αντιμετώπιζε πιθανόν ψυχολογικά προβλήματα και ύστερα από έντονο διαπληκτισμό που είχε με τον 77χρονο πατέρα του, τον σκότωσε και μάλιστα σε μία αδιανόητη ενέργεια βίας και νοσηρότητας, με αλυσοπρίονο τεμάχισε το θύμα, κόβοντας το κεφάλι και τα χέρια του.

Εν τω μεταξύ και ο ίδιος ο 46χρονος έχει αυτοτραυματιστεί και μάλιστα στο κεφάλι και η κατάστασή του κρίνεται σοβαρή.

Εκείνο που τη δεδομένη στιγμή έχει ειδική σημασία είναι το γεγονός ότι – σύμφωνα με μαρτυρίες – οι δυο άντρες είχαν συχνές αψιμαχίες.

Ο δράστης, που νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Τρικάλων, ήταν μοναχοπαίδι και δεν είχε παντρευτεί, ενώ περιγράφεται, όπως σημειώνει το trikalavoice.gr, ως ήσυχο παιδί.

Oι ίδιες αναφορές, μάλιστα, θέλουν η ψυχολογική κατάσταση και των δυο να μην είναι καλή το τελευταίο διάστημα και ειδικά μετά τον θάνατο της μητέρας της οικογένειας.

Το χρονικό του εγκλήματος

Αφότου ο 46χρονος έκοψε με αλυσοπρίονο το κεφάλι και τα χέρια του 77χρονου πατέρα του, γίνεται γνωστό ότι κάλεσε την αστυνομία, λέγοντας τα εξής: Ελάτε, τον σκότωσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κλήση του 46χρονου στην αστυνομία έγινε μετά τα ξημερώματα του Σαββάτου, στις 02:45, με τον γιο να αποκαλύπτει πως προηγήθηκε καβγάς με το θύμα. Ωστόσο, όπως είπε ο δράστης, ο άγριος διαπληκτισμός που οδήγησε στο φονικό έγινε πριν από δύο μέρες, οπότε ο ηλικιωμένος είναι νεκρός εδώ και ένα 48ωρο.

Ορισμένες πηγές αναφέρουν ότι ο γιος πρώτα σκότωσε και μετά τεμάχισε τον πατέρα του.

Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι ο δράστης αντιμετωπίζει πιθανόν ψυχολογικά προβλήματα, όμως η αιτία πίσω από τον φόνο δεν είναι ακόμη γνωστή.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η ιατροδικαστική εξέταση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments