Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Με το βλέμμα Αλαφούζου η προπόνηση ενόψει ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός: Με το βλέμμα Αλαφούζου η προπόνηση ενόψει ΠΑΟΚ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Οι Πράσινοι έμειναν στο 2-2 με τη Λαμία εντός έδρας και οι Ασπρόμαυροι γνώρισαν τη συντριβή με 1-4 από τον Ολυμπιακό, πράγμα που σημαίνει ότι αμφότεροι θέλουν όσο τίποτα άλλο την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου για να επανέλθει η ηρεμία.

Οι σκέψεις του Τερίμ για την 11άδα

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Τετάρτη (21/2) τον ΠΑΟΚ στη ρεβάνς του ημιτελικού του κυπέλλου Ελλάδας έχοντας επικρατήσει με 1-0 στην Τούμπα και ο Γιάννης Αλαφούζος πήγε στο Κορωπί για την τελευταία προπόνηση της ομάδας, η οποία θα παραταχθεί με απουσίες.

Είναι ένα παιχνίδι που έχει αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη σημασία και για τις δύο ομάδες μετά τα άσχημα αποτελέσματά τους στους αγώνες του πρωταθλήματος. Οι Πράσινοι έμειναν στο 2-2 με τη Λαμία εντός έδρας και οι Ασπρόμαυροι γνώρισαν τη συντριβή με 1-4 από τον Ολυμπιακό, πράγμα που σημαίνει ότι αμφότεροι θέλουν όσο τίποτα άλλο την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου για να επανέλθει η ηρεμία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Σε αυτό το πλαίσιο, λοιπόν, ο Αλαφούζος αποφάσισε να πάει στο Κορωπί και να παρακολουθήσει την τελευταία προπόνηση της ομάδας, με την παρουσία του εκεί να αποτελεί μήνυμα για την κρισιμότητα της αναμέτρησης και το πόσο αναγκαίο είναι να έρθει το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Όπως και να έχει, αν και δεν έγινε κάποια δοκιμή στην τελευταία προπόνηση, ο Τούρκος τεχνικός αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με τον Ντραγκόφσκι στο τέρμα, τον Κώτσιρα δεξιό μπακ, τον Μλαντένοβιτς αριστερό και στόπερ τούς Αράο και Γεντβάι. Από εκεί και πέρα, οι Ζέκα, Βιλένα, Τσέριν, Μπερνάρ διεκδικούν τρεις θέσεις στο κέντρο, με τους Μαντσίνι και Παλάσιος ως εξτρέμ ενώ ο Σπόραρ θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments