Ζώδια

Αφροδίτη στον Υδροχόο 16/02/2024 – 11/03/2024: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Αφροδίτη στον Υδροχόο 16/02/2024 – 11/03/2024: Πώς θα επηρεάσει τα 12 ζώδια;

Πηγή Φωτογραφίας: PEXELS.COM

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο, σε αυτό το Ουράνιο ζώδιο δημιουργεί οραματιστές, ανοιχτόμυαλους ανθρώπους, οι οποίοι έχοντας τις αρετές του σταθερού σταυρού, μπορούν να φέρουν τα όνειρά τους στον υλικό κόσμο και να δημιουργήσουν κάτι χειροπιαστό.

ΚΡΙΟΣ Κατά τη διάρκεια της διέλευσης της Αφροδίτης από τον 11ο οίκο του ωροσκοπίου σας, η προσοχή σας, θα στραφεί σε φίλους, στόχους, αλλά και συλλογικές προσπάθειες. Με την ταυτόχρονη παρουσία του Πλούτωνα και του Άρη σε αυτό το ζώδιο θα μπείτε σε διαδικασία να ξεκαθαρίσετε τι θα κρατήσετε και τι θα αφήσετε πίσω σας, σε αυτούς τους τομείς. Ό,τι δεν σας δημιουργεί αίσθημα ασφάλειας, ό,τι δεν είναι αποδοτικό, ό,τι είναι χάσιμο χρόνου ή κόπου, θα το βγάλετε από τη ζωή σας χωρίς δεύτερες σκέψεις. Με τη βοήθεια της σε αυτό το διάστημα θα νιώσετε ότι είστε δυνατοί και έτοιμοι για νέα ξεκινήματα. Η επιρροή της θα είναι ιδιαίτερα θετική τόσο για τα οικονομικά σας όσο και τις επαγγελματικές σας υποθέσεις.

ΤΑΥΡΟΣ Η Αφροδίτη στον Υδροχόο έρχεται να υποστηρίξει την καριέρα σας, αλλά οι κόντρες της τόσο με τον Πλούτωνα, τον Άρη όσο και με τον Ουρανό μπορεί να βγάλουν κάποιες ανασφάλειες, καθώς θα υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις στις 17/02, στις 22/02 και στις 03/03 που μπορεί να σας… τρέξουν. Το «σοκ» μπορεί να σας αναστατώσει, αλλά ο στόχος του είναι να σας βγάλει από τον λήθαργο, να φέρει δύναμη στα χέρια σας και να σας ωθήσει προς μία άλλη κατεύθυνση. Μόλις αντιληφθείτε πόσο απαραίτητο ήταν αυτό η ανησυχία θα δώσει τη θέση της στην εμπιστοσύνη και στις δυνατότητες που ανοίγονται μπροστά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ Συχνά οι εξωτερικές αλλαγές δεν έρχονται όταν μέσα μας αντιστεκόμαστε και δεν αφήνουμε κάποια πράγματα να πάρουν τον δρόμο τους. Ο φόβος και η ανασφάλεια μας κρατούν έτσι φυλακισμένους. Με την Αφροδίτη να περιδιαβαίνει στον 9ο οίκο, η φιλοσοφία σας, τα συναισθήματα, ο τρόπος που κερδίζετε τα προς το ζην, είναι έτοιμα να δεχτούν αλλαγές. Σίγουρα αυτή δεν θα είναι εύκολη μετάβαση. Τα νεύρα σας μπορεί να δοκιμαστούν στις 17/02, στις 22/02 και στις 03/03 με τις όψεις που σχηματίζει η Αφροδίτη με τον Πλούτωνα, τον Άρη και τον Ουρανό αντίστοιχα, αλλά αν αντικαταστήσετε τον θυμό με την αποδοχή θα δείτε ότι κάποια πράγματα συμβαίνουν για το καλό σας. Στραφείτε σε ανοιχτούς ορίζοντες, δώστε έμφαση στα επικοινωνιακά ταλέντα σας και πατήστε γκάζι προς τα εμπρός χωρίς να κοιτάτε πίσω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Με τα οικονομικά σάς καλεί να ασχοληθείτε η Αφροδίτη στον Υδροχόο. Με τη συμβολή και των υπόλοιπων πλανητών στο ίδιο ζώδιο, όλα δείχνουν ότι με τάξη και σωστή διαχείριση θα έχετε καλά αποτελέσματα σε αυτό το κομμάτι. Είναι πιθανόν να πάρετε προαγωγή ή κάποια αύξηση ή μπορεί να είστε αποδέκτες ενός μπόνους. Ακόμη είναι μια καλή περίοδος για να μάθετε περισσότερα σχετικά με επενδύσεις, ασφάλειες, χρηματοδοτήσεις. Η επιρροή αυτή σας επηρεάζει και σε θέματα σχέσεων. Αν νιώθετε ότι η συμπεριφορά σας στον συναισθηματικό ή ερωτικό τομέα επηρεάζεται από κάποια τραύματα, μην τα αφήνετε άλλο να σας κρατούν πίσω. Με αυτές τις πλανητικές επιρροές, είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να βρείτε κάποιον ειδικό που θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από ψυχολογικά βάρη. Επίσης, είναι μία καλή στιγμή να βγείτε από τοξικές παρέες που σας κάνουν κακό και δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι ουσιαστικό.

ΛΕΩΝ Σχέσεις και συνεργασίες φέρνει στο προσκήνιο η Αφροδίτη από τον Υδροχόο. Με τη σύνοδο με τον Πλούτωνα στις 17/02, τη σύνοδο με τον Άρη στις 22/02 και την κόντρα της προς τον Ουρανό στον 10ο οίκο σας στις 03/03 θα υπάρξουν πολλά ξεκαθαρίσματα σε αυτούς τους τομείς. Αν νιώθετε αδικημένοι στις σχέσεις ή στην εργασία σας ίσως ήρθε η ώρα να λάβετε τα μέτρα σας. Αν δεν παίρνετε αυτό που σας αξίζει, αν σας βάζουν τρικλοποδιές, αν υπάρχουν αντίζηλοι, αν σας φέρονται με τοξικότητα, μη διστάσετε να απομακρυνθείτε, διότι μόνο έτσι θα μπορέσετε να ξαναβρείτε τον εαυτό σας. Ό,τι σας ρίχνει ψυχολογικά δεν αξίζει τον χρόνο σας. Βέβαια με άλλες πλανητικές επιρροές σε συνδυασμό θα αρχίσετε να βλέπετε τις οικονομικές, αλλά και τις αισθηματικές ευκαιρίες να έρχονται για να ανανεωθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Με την εργασία και την καθημερινότητα στο προσκήνιο αυτό το διάστημα, η Αφροδίτη προσπαθεί να σας οδηγήσει σε μία αναζήτηση για κάτι πιο σταθερό και οικονομικά ικανοποιητικό. Αυτό δεν θα γίνει εν μία νυκτί φυσικά και το μάθημα του Πλούτωνα που τη συνοδεύει θα είναι για το πώς θα αναπτύξετε τα κριτήρια σας, ώστε να κάνετε τις καλύτερες επιλογές. Εκτός της επαγγελματικής σας ζωής η Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα επηρεάσει και τις ρουτίνες της καθημερινότητας σε θέματα υγείας και φυσικής κατάστασης. Είναι το κατάλληλη διάστημα για να το αξιοποιήσετε ώστε να αποτοξινωθείτε αλλά και να ξαναθυμηθείτε που πέφτει το γυμναστήριο.

ΖΥΓΟΣ Η Αφροδίτη πλευρίζει τον οίκο του έρωτα, της χαράς και των παιδιών και σηματοδοτεί ένα νέο, πιο χαρούμενο διάστημα για εσάς, που θα συνεχιστεί σε όλη τη διάρκεια αυτής της χρονιάς. Οι όψεις της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και τον Ουρανό θα σας αναγκάσουν στις 17/02 και στις 03/03 να απαλλαγείτε από κάτι που δεν είναι καλό για εσάς, ώστε επιτέλους να νιώσετε τα επίπεδα της ενέργειάς σας να ανεβαίνουν. Από τις 16/02 θα φλερτάρετε περισσότερο, θα είστε πιο δημιουργικοί και θα ξαναβρείτε τα χαμένα, εδώ και καιρό, κέφια σας. Ιδιαίτερα βοηθητική θα είναι αυτή η θέση της Αφροδίτης για τα θέματα των παιδιών αλλά και για την δημιουργικότητα, τη διασκέδαση, τη φήμη σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Την οικογενειακή σας ζωή και τον χώρο του σπιτιού φωτίζει το πέρασμα της Αφροδίτης από τον Υδροχόο. Είτε το έχετε σχεδιάσει είτε όχι, θα υπάρξουν αλλαγές στις οποίες καλείστε να πάρετε αποφάσεις, αλλά και να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στις ανάγκες και στα νέα δεδομένα. Αν δείξετε ευελιξία και καλή διάθεση για αυτές τις αλλαγές, στο τέλος θα ανταμειφθείτε. Μπορεί η οικογένειά σας να μεγαλώσει και να έχετε κάποια καλά νέα για αυτό το θέμα από τις 16/02 μέχρι τις 11/03. Στις 03/03 δώστε στα σχέδια σας έξτρα ενέργεια, αλλά προσπαθήστε να μείνετε ψύχραιμοι, διότι ο Ουρανός σας κάνει ευερέθιστους.

ΤΟΞΟΤΗΣ Η Αφροδίτη θα σας δώσει ικανοποίηση και κέρδη στον επικοινωνιακό τομέα. Ταυτόχρονα, η σύνοδος με τον Πλούτωνα και το τετράγωνο με τον Ουρανό από τον Ταύρο, θα σας αναγκάσουν να γίνετε πιο συνετοί με το πρόγραμμα και τη φυσική σας κατάσταση. Ένας κοντινός καθημερινός περίπατος, ένα πρόγραμμα διατροφής, θα βοηθήσουν πολύ στο να ανέβουν τα επίπεδα της ζωτικότητας και της ενέργειάς σας. Θα συσφίξετε πάντως σχέσεις με φίλους και σίγουρα θα γνωρίσετε νέους και ενδιαφέροντες τύπους έστω και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Κάποιες προσπάθειες προώθησης της δουλειάς σας μέσω διαφήμισης μπορεί να πιάσουν τόπο. Ευνοϊκή η επιρροή της και σε θέματα σπουδών, εξεταστικής κτλ.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Ο τομέας των οικονομικών, αλλά και των αισθηματικών, φαίνεται να είναι όλο σκαμπανεβάσματα, καθώς η Αφροδίτη δίνει, αλλά ο Πλούτωνας κάνει τα δικά του, απαιτώντας σύνεση και σοφή διαχείριση μέχρι να σας κρίνει άξιους να χαρείτε τα όποια δώρα. Προσοχή λοιπόν στα ρίσκα, ειδικά στις 03/03 που συναντά σε τετράγωνο τον Ουρανό αλλά μη διστάσετε να γίνετε ευρηματικοί, εξερευνώντας νέους τρόπους για κέρδη σε όλο το διάστημα που θα βρίσκεται στον Υδροχόο από τις 16/02 μέχρι τις 11/03. Κάπως έτσι, πατώντας πότε το φρένο και πότε το γκάζι, θα πρέπει να ελιχθείτε όχι μόνο κατά τη διάρκεια της παραμονής της Αφροδίτης, αλλά και όλο το υπόλοιπο του Φεβρουαρίου και του πρώτου δεκαπενθημέρου του Μαρτίου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας θα νιώσετε σαν να είναι οι προβολείς στραμμένοι επάνω σας. Καθώς στην ίδια θέση βρίσκεται ο Πλούτωνας και μάλιστα θα συναντηθεί σε όψη συνόδου με την Αφροδίτη, οι ευκαιρίες αλλά και οι πιέσεις θα εναλλάσσονται για να σας δώσουν όμως, τελικά τύχη και περισσότερο κύρος σε προσωπικό, επαγγελματικό, αλλά και αισθηματικό επίπεδο. Κάποια γνωριμία που μπορεί να κάνετε μετά τις 17/02 μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι σημαντικό στη ζωή σας, για αυτό να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά εκείνες τις ημέρες. Οι δεσμευμένοι μπορεί να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ Αν νιώθετε ότι υπάρχει κάποιο αγκάθι στην καρδιά σας, κάτι που σας στενοχωρεί και βρίσκετε δύσκολο να ξεπεράσετε, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο μπορεί να γίνει για εσάς αυτός ο μοχλός που θα λειτουργήσει σαν αντίρροπη δύναμη. Η Υδροχοϊκή ενέργεια διαθέτει θεραπευτικές ιδιότητες, λογική και στρέφεται στο παρόν. Είναι λοιπόν αυτό που χρειάζεστε. Όπως θα διαπιστώσετε με τη νέα θέση της Αφροδίτης στον Υδροχόο, ο χρόνος και τα συναισθήματα είναι πολύτιμα δώρα για να τα αφήσετε να πηγαίνουν χαμένα, ενώ μπορείτε να τα επενδύσετε σε κάτι άλλο που θα αξίζει τον κόπο.

ΠΗΓΗ/ASIBILIOU.GR

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments