Lifestyle

Εισβολέας: «Από τότε που σταμάτησα να ντρέπομαι για την καταγωγή μου, απελευθερώθηκα» [vid]

Εισβολέας: «Από τότε που σταμάτησα να ντρέπομαι για την καταγωγή μου, απελευθερώθηκα» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: facebook/Tasos Agapis Photography

Εισβολέας: «Εγώ φιλτράρω τα πάντα μέσα από την κοινωνία που ζω»

Ο Εισβολέας έδωσε συνέντευξη και αναφέρθηκε στα σχολικά του χρόνια, τα πρώτα του βήματα στη μουσική και τι έχει αλλάξει στον ήχο του μέχρι σήμερα.

View this post on Instagram

A post shared by Konstantinos Moschonas (@lugosione)

Ο «βετεράνος» της ραπ μίλησε στην εκπομπή «Musicology» της Δημόσιας Τηλεόρασης και αρχικά, αναφέρθηκε στην καταγωγή του από την Καλαμάτα, αλλά και τον ερχομό του στην Αθήνα και συγκεκριμένα, στο Γαλάτσι με την οικογένειά του.

«Γεννήθηκα στην Καλαμάτα και μετά από έναν χρόνο, ήρθα στο Γαλάτσι. Πήγα σχολείο στην Γκράβα. Τότε ήταν ακόμα το ροκ, αλλά η πρέζα ήταν πολλή, στις γωνίες έβλεπες σύριγγες. Ήταν πολύ κακόφημο σχολείο. Εκεί άρχισα να ακούω ροκ. Σιδηρόπουλο, Ξύλινα Σπαθιά κ.α», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, εξήγησε τι είναι αυτό που τον εμπνέει για να γράψει μουσική. «Εγώ φιλτράρω τα πάντα μέσα από την κοινωνία που ζω. Δεν μπορώ να καταλάβω ας πούμε, στο 100% έναν από ένα γκέτο της Αμερικής που μου λέει τα βιώματά του, γιατί δεν έχω ζήσει εκεί. Θα καταλάβω αυτά που ζω καθημερινά στη γειτονιά μου», τόνισε.

Ο ράπερ πρόσθεσε επίσης, πως απελευθερώθηκε στην τέχνη του, όταν ξεκίνησε να αποδέχεται την καταγωγή του. «Από τον καιρό που άρχισα να μην ντρέπομαι για την καταγωγή μου και να εκφράζομαι όπως έχω μάθει να εκφράζομαι, πραγματικά απελευθερώθηκα, έγινα αυτό που είμαι σήμερα και το χαίρομαι και πιο πολύ», εξήγησε.

Τέλος, μίλησε για την τραπ, αλλά και τους στίχους που προτιμά να γράφει ο ίδιος. «Η τραπ αποτυπώνει την ταχύτητα, με την οποία τρέχει η κοινωνία μας, γι’ αυτό κι έχει την απήχηση που έχει. Κι εγώ ως πιτσιρικάς δεν έλεγα κάτι λιγότερο. Όταν μεγαλώνεις, κάνεις παιδί κι έχεις ευθύνη για αυτό που λες, καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι ένας σπόρος», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, συμπλήρωσε: «Μπορώ να κάνω επίθεση μέσα από τον στίχο χωρίς να κάνω επίθεση. Ξέρω ότι θα μας ακούσουν και τα πιτσιρίκια. Θα σκεφτώ και τον γιο μου κι εμένα».

Εισβολέας: Με τον Mad Clip είχαμε μια κόντρα, αλλά τη λύσαμε

Στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε καλεσμένος ο Εισβολέας (Ηλίας Παπανικολός). Ο ράπερ μίλησε μεταξύ άλλων για την άγνωστη κόντρα που είχε με τον Mad Clip, πριν φύγει από την ζωή.

«Με τον Mad Clip είχαμε μια κόντρα αλλά πάλι καλά το είχαμε λύσει το προηγούμενο καλοκαίρι. Είχαμε μιλήσει στο τηλέφωνο και τα είχαμε βρει. Να είναι καλά το παιδί εκεί που είναι κι όλοι εκεί θα φτάσουμε κάποια στιγμή. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του, δυστυχώς στεναχωρηθήκαμε όλοι. Αυτό το πράγμα με τα τροχαία έχει παραγίνει. Πάλι καλά που τα βρήκαμε γιατί θα είχα τύψεις ακόμα. Αυτό που λέμε μην το αφήνεις για αύριο γιατί θα κλαις μετά», είπε αρχικά ο Εισβολέας για να συνεχίσει: «Όλα αυτά είναι βλακείες να τσακωνόμαστε για τη μουσική και ποιος έχει κάνει καλύτερη, είναι παιδιάστικα πράγματα. Ας κάνουμε μουσική. Σε αγαπά ο κόσμος, σε εκτιμά και σε σέβεται; Προχώρα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments