Αθλητισμός

Απίστευτο κι όμως Παναθηναϊκό! Ο Γερεμέγεφ διατηρεί ένα μοναδικό ρεκόρ

Απίστευτο κι όμως Παναθηναϊκό! Ο Γερεμέγεφ διατηρεί ένα μοναδικό ρεκόρ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ διατηρεί ένα μοναδικό ρεκόρ

Νέα μυθική επίδοση του Γερεμέγεφ

Ο Αλεξάντερ Γερεμέγεφ διατηρεί ένα μοναδικό ρεκόρ.Ο Γερεμέγεφ βρίσκει δίχτυα ανά 32 λεπτά και μάλιστα με λιγοστές τελικές! Η συγκεκριμένη επίδοση τον φέρνει στην κορυφή παγκοσμίως με 2.72 γκολ ανά 90λεπτο, αφού ο δεύτερος Μπαρνάμπας Νέμεθ, της ουγγρικής Σιόφοκ σκοράρει 1.88 γκολ ανά 90 λεπτά συμμετοχής (6 γκολ σε 8 αναμετρήσεις).

Παναθηναϊκός ΠΑΟΚ: Στον τελικό οι “πράσινοι” μετά από ματς θρίλερ! [6-5 στα πέναλτι]Σε έναν ημιτελικό-θρίλερ, ο ΠΑΟΚ που είχε χάσει με 1-0 στην Τούμπα κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 στη Λεωφόρο και έδειχνε έτοιμος για την πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας, στο 129′ όμως ο Λημνιός έκανε το 1-2 και όλα κρίθηκαν στη διαδικασία των πέναλτι, όπου οι Πράσινοι πανηγύρισαν χάρη στον εκπληκτικό Ντραγκόφσκι που έκανε τρεις αποκρούσεις!

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου έδειχνε καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και ήταν, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι είχε πειστική παρουσία. Οι Θεσσαλονικείς κυκλοφορούσαν περισσότερο τη μπάλα και γενικά ήταν αυτοί που προσπαθούσαν περισσότερο, αφού ήταν και υποχρεωμένοι μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, να προσπαθούν να κάνουν κάτι καλό επιθετικά.

Όσο για τους Πράσινους, από την άλλη πλευρά, στο πρώτο ημίχρονο λίγα πράγματα επιθετικά. Βασικά, έκαναν αισθητή την παρουσία τους μόνο στο 36ο λεπτό, όταν ο Ιωαννίδης βρέθηκε σε θέση βολής αλλά άργησε να εκτελέσει και τον πρόλαβε ο Κεντζιόρα, για να ολοκληρωθεί η φάση στη συνέχεια με το σουτ του Μπακασέτα που μπλόκαρε ο Κοτάρσκι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments