Αθλητισμός

Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι: O μεγάλος πρωταγωνιστής στην πρόκριση του Παναθηναϊκού

Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι: O μεγάλος πρωταγωνιστής στην πρόκριση του Παναθηναϊκού

Πηγή Φωτογραφίας: [367442] ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2023-2024 / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Παναθηναϊκός μετά την αρνητική απάντηση του Αλμπέρτο Μπρινιόλι στην πρόταση για ανανέωση της συνεργασίας τους βγήκε στην αγορά για μεταγραφή τερματοφύλακα

Έσωσε τον Παναθηναϊκό στα πέναλτι ο Ντραγκόφσκι

Ο Ντραγκόφσκι ήταν ο άνθρωπος που έδωσε την πρόκριση στον Παναθηναϊκό για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο Πολωνός τερματοφύλακας ήταν εκεί για να θυμίσει σε κάποιους που τον αμφισβήτησαν, την ποιότητα του και τους λόγους που αποκτήθηκε από την ομάδα των “πρασίνων”.

Ο γκολκίπερ του “τριφυλλιού” απέκρουσε τρία πέναλτι των παικτών του ΠΑΟΚ και κράτησε σε συνεχόμενες περιπτώσεις τον Παναθηναϊκό μέσα στο “κόλπο” της πρόκρισης, με τον Σαμάτα τελικά να γλιστράει στο τελευταίο και την ομάδα του Φατίχ Τερίμ να πανηγυρίζει μία απρόσμενη όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση πρόκριση.

Έχει σταματήσει στο παρελθόν Ικάρντι και Λαουτάρο ο Ντραγκόφσκι του Παναθηναϊκού

Ο Πολωνός τερματοφύλακας όμως όπως φαίνεται είναι μετρ του είδους καθώς στο παρελθόν έχει “πιάσει” αρκετά πέναλτι στην καριέρα του. Ανάμεσα στους παίκτες που έχει σταματήσει στο παρελθόν ο γκολκίπερ του Παναθηναϊκού είναι ο Λαουτάρο Μαρτίνες, ο Λορέντσο Ινσίνιε και ο Μάουρο Ικάρντι.

Συνολικά ο Ντραγκόφσκι είχε αποκρούσει μέχρι χθες εννέα πέναλτι με τα επτά από αυτά να είναι στη Serie A από τη σεζόν 2018/19 και μετά. Πλέον ο τερματοφύλακας του τριφυλλιού με τις χθεσινές επεμβάσεις του έφτασε τις 12 και έδωσε μία πρόκριση – χρυσάφι στον Παναθηναϊκό.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos FC (@fcpanathinaikos)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments