Focus

Cindy Crawford: Παραμένει στα 58 της η βασίλισσα της πασαρέλας

Cindy Crawford: Παραμένει στα 58 της η βασίλισσα της πασαρέλας

Πηγή Φωτογραφίας: PHOTO: JED CULLEN/DAVE BENETT/ instyle.com/Cindy Crawford's London Fashion Week Look Included a Versace MBD Littered With Tiny Cutouts

και όχι τυχαία....

Η ηθοποιός του Fair Game μοιράστηκε ένα ιδιαίτερο βίντεο στο Instagram για να γιορτάσει τα γενέθλιά της με τους 8,2 εκατ. followers της.

View this post on Instagram

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford)

Η βασίλισσα της πασαρέλας εθεάθη να σβήνει τα κεράκια στην πολύ μεγάλη τούρτα της που έγραφε Happy Birthday Cindy και είχε τρία χρυσά κεριά. Η 58χρονη Cindy Crawford φορούσε ένα ανοιχτό μπλε πουκάμισο και ένα μεγάλο χρυσό μενταγιόν στο λαιμό της, ενώ τα μελαχρινά μαλλιά της ήταν σε απαλά κύματα και το μακιγιάζ της ήταν απαλό.

Από την αντανάκλαση στη γυάλινη πόρτα πίσω της ήταν σαφές ότι βρισκόταν σε ένα τροπικό μέρος, καθώς υπήρχαν φοίνικες που λικνίζονταν στην φόρα του ανέμου. Το εμβληματικό μοντέλο μοιράστηκε επίσης μια φωτογραφία από τη δεκαετία του 1990, όταν έσβησε τα κεράκια σε μια τούρτα της Vogue. Και υπήρχε μια άλλη πολύ παλαιότερη φωτογραφία της ως παιδί με ένα φόρεμα με φλοράλ σχέδιο και μαύρα παπούτσια Mary Jane.

«Ευγνώμων για άλλο ένα σετ από γενέθλια κεριά – σας ευχαριστώ για όλη την αγάπη», έγραψε η σταρ στη λεζάντα της.

Η μεγάλη καριέρα της Cindy Crawford

Αν και η Cindy έχει περάσει αισίως τα πενήντα της χρόνια, η καριέρα της δεν επιβραδύνεται. Τώρα πρωταγωνιστεί στην ανοιξιάτικη καμπάνια 2024 της Donna Karan, αφού πρώτα βρέθηκε στο εξώφυλλο της Vogue στο τεύχος Σεπτεμβρίου αναβιώνοντας ένα θρυλικό εξώφυλλο της έκδοσης Ιανουαρίου 1990. Ναόμι Κάμπελ, Κρίστι Τέρλινγκτον, Λίντα Εβαντζελίστα, Τατιάνα Πάτιτζ και Σίντι Κρόφορντ είχαν γράψει ιστορία και είχαν ξεκινήσει μια νέα εποχή – αυτή των super models – όταν φωτογραφήθηκαν όλες μαζί από τον Πίτερ Λίντμπεργκ στις αρχές της δεκαετίας του 1990.

Τώρα, 33 χρόνια μετά, η εικόνα αναδημιουργήθηκε με τέσσερα από τα πέντε μοντέλα για το τεύχος Σεπτεμβρίου της Vogue υπό τον τίτλο «Οι καλύτερες όλων των εποχών». Δυστυχώς, έλειπε η Τατιάνα Πάτιτζ, η οποία πέθανε στις αρχές του 2023.

Στα 90s η Crawford κυριαρχούσε στις πασαρέλες, ήταν μια πραγματική σταρ που έκλεινε δουλείες για τις μεγαλύτερες εταιρείες της εποχής και συνέβαλε στο να γίνει η πασαρέλα ένα λαμπερό θέαμα. Από τη μινιμαλιστική κομψότητα του Calvin Klein μέχρι τη λάμψη της Chanel, η Crawford ήταν ένας χαμαιλέοντας του στιλ, η γοητεία της οποίας συνέβαλε στην άνοδο της μόδας, καθιστώντας τα μοντέλα τόσο κερδοφόρα όσο και τις σταρ του Χόλιγουντ.

Γύρω στο 2000, αποσύρθηκε για να επικεντρωθεί στην ανατροφή των παιδιών της, του Presley, που γεννήθηκε το 1999, και της Kaia, που γεννήθηκε το 2001 (και τώρα είναι ένα εξαιρετικά επιτυχημένο μοντέλο από μόνη της). Το 2009, απέρριψε την προοπτική της επιστροφής της στην πασαρέλα, λέγοντας: «Ω, Θεέ μου! Πυροβολήστε με, όχι», όταν ρωτήθηκε για την επιστροφή της.

Στη συνέχεια, το 2016, υπήρχαν ευρέως διαδεδομένες αναφορές ότι αποσύρεται εντελώς, αν και η ίδια διευκρίνισε ότι: «Μου άρεσε πολύ να είμαι μέρος της βιομηχανίας της μόδας τα τελευταία 30 χρόνια – και αν αυτό το διάστημα μου δίδαξε κάτι, είναι αυτό: ποτέ μην λες ποτέ. Ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη, είμαι τόσο ενθουσιασμένη για το τι επιφυλάσσει το 2016!».

Ενα χρόνο αργότερα πρωταγωνίστησε σε εκείνο το σόου του Versace, μια στιγμή που αποκρυστάλλωσε ότι ζούμε σε μια εποχή όπου η ηλικία δεν χρειάζεται πλέον να αποτελεί εμπόδιο για τα supermodels και η οποία πιθανότατα θα μείνει ως μια από τις πιο αξιομνημόνευτες εμφανίσεις της καριέρας της Crawford.

Από τότε, η Crawford παραμένει ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα παγκοσμίως, αλλά συνήθως προτιμά να κάθεται στην πρώτη σειρά παρακολουθώντας την Kaia ή να εμφανίζεται σε εξώφυλλα περιοδικών και σε εκδηλώσεις που προωθούν τα brands με τα οποία συνεργάζεται, όλα πολύ πιο χαλαρά και ελεγχόμενα από τους φρενήρεις ρυθμούς των παρασκηνίων μιας επίδειξης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments