Trash

Τζένιφερ Νικόλ Λι: Η γυμνάστρια με το αψεγάδιαστο κορμί που τρώει την μπανάνα της

Τζένιφερ Νικόλ Λι: Η γυμνάστρια με το αψεγάδιαστο κορμί που τρώει την μπανάνα της

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/ jennifernicolelee

Η Τζένιφερ Νικόλ Λι μετά από πολύ καιρό απουσίας, βγήκε σε παραλία και πισίνα ξενοδοχείου του Μαϊάμι με μικροσκοπικό μπικίνι...

Μα πού ήταν αυτό το κορίτσι! Η Τζένιφερ Νικόλ Λι μετά από πολύ καιρό απουσίας, βγήκε σε παραλία και πισίνα ξενοδοχείου του Μαϊάμι με μικροσκοπικό μπικίνι και έδειξε το καλογυμνασμένο της κορμί.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Nicole Lee (@jnlviplife)

Η 49χρονη γυμνάστρια, μητέρα δύο παιδιών, που κάποτε είχε τα παραπανίσια της κιλάκια, εμφανίστηκε σέξι… και όποιος αντέξει, παίρνοντας καυτές πόζες που ξέρει ότι σε βάζουν σε σκέψεις. Οπίσθια και μπούστο, φυσικά, σε πρώτο πλάνο, αποδεικνύουν ότι δικαίως συγκαταλέγεται στη λίστα με τις πιο καυτές περσόνες.

Για να μην έχεις δεύτερες σκέψεις, η γυναικάρα με το μαγιό δεν παραλείπει καμία μέρα να κάνει γυμναστική και προσέχει τη διατροφή της. «Είναι πολύ σημαντικό για μένα να γυμνάζομαι. Με κάνει να νιώθω καλά. Η άσκηση είναι μέρος της καθημερινότητάς μου. Όσο για τη διατροφή μου, σαφώς και την προσέχω για να διατηρούμαι πάντα σε φόρμα», δήλωσε πρόσφατα και συνέχισε:

«Θέλω να πω σε όλες τις γυναίκες να μην εγκαταλείπουν τον εαυτό τους. Μπορούν να είναι μητέρες και παράλληλα να νιώθουν σέξι, καλλίγραμμες και ποθητές.Παράλληλα η μόδα συνάντησε τη φυσική κατάσταση στην καρδιά του Μπέβερλι Χιλς με την Jennifer Nicole Lee και τη σχεδιάστρια ραπτικής Elisabetta Rogiani να ετοιμάζουν σπουδαία πράγματα όπως ανέφερας στη λεζάντα του πιο κατω βίντεο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments