Lifestyle

Ανδριάνα: Λύγισε στο My style rocks- «Χώρισα για να έρθω εδώ» [VID]

Ανδριάνα: Λύγισε στο My style rocks- «Χώρισα για να έρθω εδώ» [VID]

Πηγή Φωτογραφίας: SCREEN/ My Style Rocks

«Δεν του άρεσε που δεν έχουμε χρόνο να βρεθούμε, μου έκανε θέμα για τα ωράρια»

Στο σημερινό επεισόδιο του «My Style Rocks» η Ανδριάνα προχώρησε σε μια προσωπική αποκάλυψη.

Κατά τη διάρκεια της αξιολόγησης του look της, η διαγωνιζόμενη δέχτηκε άσσο από τον Στέλιο Κουδουνάρη και αυτό την έκανε να ρωτήσει τον κριτή αν πιστεύει σε εκείνην. Στη συνέχεια, έκανε μια εξομολόγηση φανερά συγκινημένη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη My Style Rocks Greece (@grmystylerocks)

Ακολουθεί ο διάλογος:

Ανδριάνα: «Μπορώ να σας ρωτήσω κάτι; Μεταξύ μας τώρα, οι δυο μας μιλάμε, δεν ακούνε οι άλλοι» Στέλιος Κουδουνάρης: «Να ρωτήσεις»

Ανδριάνα: «Πιστεύετε σε εμένα;» και πρόσθεσε: «Ας βάλω γυαλί» Κουδουνάρης: «Εσύ πιστεύεις σε εσένα;»

Ανδριάνα: «Θα σας πω… Πιστεύω πολύ σε εμένα, γιατί προσπαθώ κάθε μέρα να είμαι διαφορετική, γι’ αυτό έπεσα και σε πολλούς πειραματισμούς, οι οποίοι μπορεί να ήταν άστοχοι και κάποιες να γινόντουσαν και προσβλητικοί καμιά φορά και σας ευχαριστώ που με διορθώσατε – για το gala του Αγίου Βαλεντίνου μιλώ – εννοώ, ότι κάποιοι πειραματισμοί ήταν άστοχοι, κάποια ήταν λίγο καλύτεροι, αλλά γενικά ήθελα ειδικά τις πρώτες εβδομάδες ήθελα να έρχομαι κάθε μέρα διαφορετική για να δείτε σε εμένα δυνατότηες και να μην βαριέστε. Πιστεύω πάρα πολύ σε εμένα και έχω αλλάξει και πράγματα στη ζωή μου για να είμαι εδώ»

Κουδουνάρης: «Όπως;»

Ανδριάνα: «Εμ… πέρα από επαγγελματικές προτάσεις, πάρα πολύ τιμητικές που δεν έχω δεχτεί γιατί μ’ αρέσει πάρα πολύ αυτό το σόου, ε… Χώρισα. Γιατί δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στη σχέση, απλώς δεν του άρεσε που δεν έχουμε χρόνο να βρεθούμε, μου έκανε θέμα για τα ωράρια και επειδή εγώ αυτό το θέλω πάρα πολύ, όποιος δεν θέλει να είναι δίπλα μου του ανοίγω την πόρτα και φεύγει»

Λάκης Γαβαλάς: «Στενάχωρο αυτό πολύ»

Έβελυν Καζαντζόγλου: «Αγάπη αυτό είναι το όνειρό σου. Και αν είναι το όνειρό σου οι δικοί σου άνθρωποι πρέπει να το σέβονται, όλοι και να το υποστηρίζουν και να σε ενθαρρύνουν. Και ξέρεις τι συμβαίνει; Αυτές τις μέρες έχεις στεναχωρηθεί γιατί σε έχουμε πιέσει λίγο παραπάνω»

Ανδριάνα: «Καλά κάνετε»

Έβελυν Καζαντζόγλου: «… Σταμάτησες λίγο να πιστεύεις σε εσένα και αρχίσαμε εμείς να πιστεύουμε περισσότερο από εσένα σε εσένα. Βλέπουμε πράγματα πάνω σου, τα βλέπουμε. Και το έχεις κορίτσι μου, στο έχουμε πει τόσες φορές. Και εγώ ειδικά στο έχω πει πάρα πολλές φορές»

Ανδριάνα: «Από εσάς το νιώθω πάρα πολύ ότι με πιστεύετε, το νιώθω. Αλήθεια, το πιστεύω» και ξαναείπε στον Στέλιο Κουδουνάρη: «Άρα εσείς πιστεύετε σε εμένα;»

Κατερίνα Καραβάτου: «Από εκεί ξεκινήσαμε, τη δική σου απάντηση θέλει. Πες της λοιπόν»

Ανδριάνα: «Θέλω απάντηση»

Κουδουνάρης: «Άκου, το πρώτο συστατικό για να πετύχει κάποιος κάτι είναι να πιστεύει ο ίδιος στον εαυτό του. Αν πιστεύεις εσύ σε εσένα πάρα πολύ, θα πιστέψουν κια οι άλλοι»

Ανδριάνα: «Πιστεύω»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments