Lifestyle

Γωγώ Δελογιάννη: «Υπήρχαν Χριστούγεννα στον “Άλλον Άνθρωπο” που έκλαιγα από απελπισία»

Γωγώ Δελογιάννη: «Υπήρχαν Χριστούγεννα στον “Άλλον Άνθρωπο” που έκλαιγα από απελπισία»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Studio4_ert

Γωγώ Δελογιάννη: «Άσπρισαν τα μαλλιά μου. Οι γονείς μου δεν μου μιλούσαν δύο μήνες, όταν…»

Η σεφ, Γωγώ Δελογιάννη κάθισε στον καναπέ του «Στούντιο 4» και μέσα σε όλα μίλησε στην απόφασή της να αφήσει το χώρο της δικηγορίας για να ασχοληθεί με τη μαγειρική και την αρνητική στάση που κράτησαν οι γονείς της, όταν τους το ανακοίνωσε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Πρωΐαν σε είδον (@prwianseeidon)

«Άσπρισαν τα μαλλιά μου. Όσα άσπρα μαλλιά έχω τα απέκτησα τον Απρίλιο του 2015. Είχα πάρει την απόφαση ότι θα ασχοληθώ με τη μαγειρική αλλά έπρεπε να το ανακοινώσω».

«Δεν είχα την όρεξη, τα κότσια να τσακωθώ με όλους στα 25 μου. Στα 29 τα είχα».

«25 με 29 δούλευα δικηγόρος. Τους έλεγα ότι θέλω να ασχοληθώ με τη μαγειρική και μου έλεγαν “πήγαινε κάνε τη σχολή που θέλεις αλλά το γραφείο”. Πήγα μια μέρα και τους είπα “έχω κλείσει συνέντευξη στο τάδε πολύ καλό εστιατόριο και θα πάω εκεί να δουλέψω”. Ο πατέρας μου μού είπε θα αφήσεις το δικηγορικό γραφείο να πλένεις ταψιά; Του λέω “όχι θα τα γεμίζω”. “Ναι” μου λέει “μετά θα τα πλένεις”. Λέω “εντάξει μοιραίο”» εξομολογήθηκε αρχικά.

«Έφυγα να πάω σε σχολή μαγειρικής και πήγα σε δημόσια. Δεν ήθελα να πάρω λεφτά από τους γονείς μου. Και πήγα στη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων στο Άργος. Πήγα, έμεινα με τους γονείς μου στα 30 μου πια, με τους οποίους δεν μιλούσαμε σχεδόν το πρώτο δίμηνο. Μου έλεγαν “τα παράτησες όλα και ήρθες εδώ και κάνεις το μαθητούδι”».

Παράλληλα, αναφέρθηκε στη συμμετοχή της στο MasterChef και στη ζωή της μετά το μαγειρικό ριάλιτι.

«Κάποιος μου έκανε την αίτηση ακόμα δεν ξέρουμε ποιος. Με παίρνουν τηλέφωνο και λέω “έλα ρε μ@λ@κες”. Και μου λένε “έχετε κάνει αίτηση”».

«Μετά είχα πολλή δουλειά, πολύ διάβασμα. Δεν ήξερα τεχνικές, ορολογία; Δεν ήξερα. Άμπαλη ήμουν, διάβαζα, έβλεπα βιντεάκια».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments