Αθλητισμός

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ: Οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν με 2-0 από νωρίς αλλά δεν νίκησαν

ΠΑΣ Γιάννινα – ΟΦΗ: Οι Ηπειρώτες προηγήθηκαν με 2-0 από νωρίς αλλά δεν νίκησαν

Πηγή Φωτογραφίας: [367522] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ - ΟΦΗ (ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ / EUROKINISSI)

Με γκολ των Ροσέρο και Κόντε στο πρώτο 20λεπτο ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στον ΟΦΗ

Με γκολ των Ροσέρο και Κόντε στο πρώτο 20λεπτο ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγήθηκε με 2-0 κόντρα στον ΟΦΗ και έδειχνε έτοιμος να πάρει μια πολύ σημαντική νίκη για τη μάχη της παραμονής αλλά ο Μπάκιτς με δύο γκολ έκανε το σκορ 2-2 και τα πράγματα για τους γηπεδούχους παραμένουν δύσκολα.

Το ματς άρχισε με τους Κρητικούς να έχουν μεγάλη ευκαιρία για το γκολ στο 7′ με το Μπάκου που βγήκε στην πλάτη της άμυνας και βρέθηκε απέναντι από τον Σούλη αλλά έκανε κακό τελείωμα, για να ακολουθήσει αμέσως μετά, στο 9′, το γκολ για τους γηπεδούχους τελικά. Ο Τούτου ήταν αυτός που ξεκίνησε τη φάση και ο Ροσέρο αυτός που την ολοκλήρωσε για το 1-0 από κοντά μετά το γύρισμα του Ριένστρα, με την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου να παίρνει τα πάνω της και να φτάνει γρήγορα στην επίτευξη και δεύτερου γκολ.

ΠΑΣ Γιάννινα (Μιχάλης Γρηγορίου): Σούλης, Σόρια, Μπακαδήμας, Παντελάκης, Κιάκος, Λιάσος (87΄ Λεό Μπατίστ), Ριένστρα (77΄ Καραχάλιος), Τσίνο, Οσέι Τούτου (90΄+2 Ροζάλες), Κόντε (77΄ Μπάλαν), Ροσέρο (86΄ Κάαν).

ΟΦΗ (Τραϊανός Δέλλας): Μπάουμαν, Μαρινάκης (46΄ Λουκάο), Βούρος, Λαμπρόπουλος, Θοράρινσον, Γκαγέγκος (63΄ Μεγιάδο), Μπάκιτς, Μπάκου, Τοράλ (69΄ Νέιρα), Ριέρα (46΄ Φελίπε Λουίζ), Ισέκα (62΄ Μοσκέρα).

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments