Lifestyle

Χριστίνα Βίδου: «Η κόρη μου είναι δυνατός άνθρωπος, έχασε την γιαγιά της στα 9 και τον μπαμπά της στα 11»

Χριστίνα Βίδου: «Η κόρη μου είναι δυνατός άνθρωπος, έχασε την γιαγιά της στα 9 και τον μπαμπά της στα 11»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Xristina Vidou

Όσα είπε για τη σχέση με τον σύντροφό της αλλά και την κόρη της

Στην εκπομπή ERT Backstage παραχώρησε συνέντευξη η Χριστίνα Βίδου και μίλησε για τον σύντροφό της αλλά και την κόρη της και τη σχέση που έχουν.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Xristina Vidou (@xristinavidou)

«Αν είχα παραιτηθεί θα φαινόταν. Για μια 8ετία είχα παραιτηθεί για μια απώλεια της ζωής μου αλλά είχα παραιτηθεί εμφανισιακά. Είχα θωρακίσει τον εαυτό μου και εκεί έγινα σκληρή. Αλλά μετά ξεκινάς και λες δεν το θέλω! Θα με κρατήσει και πώς θα πάω μπροστά; Ό,τι έγινε τότε με το τι θα γίνει μετά θα είναι διαφορετικό. Όταν το συνειδητοποιήσουμε καταλαβαίνεις ότι πρέπει να τα δώσεις όλα στη ζωή σου. Σήμερα είμαι πολύ καλά! Με τον σύντροφό μου είμαστε 12 χρόνια μαζί. Ο Δημήτρης σε όλες τις δύσκολες στιγμές μου είναι εκεί και με στηρίζει. Εύχομαι σε όλες τις γυναίκες να βρουν κάποιος να τις πιστεύει τόσο πολύ. Είναι γενναιόδωρος! Είναι το δώρο μου πέρα από την κόρη μου. Με τον σύντροφό μου ήμασταν συμμαθητές από την Α’ Δημοτικού. Όταν κάνετε reunion να πάτε! Ήταν ένα βράδυ που δεν ήθελα να βγω και εκεί βρεθήκαμε».

«Η κόρη μου είναι 15 ετών! Δεν είμαι αυστηρή ως μαμά. Δεν είμαι ούτε φίλη και θέλει να ξέρει ότι έχω όρια αλλά είμαι υπερπροστατευτική. Όταν έχεις περάσει από διάφορα στάδια σε ένα επάγγελμα που αγαπάς, σου βγαίνει ότι δεν θες να πληγωθεί το παιδί μου. Δεν βλέπει την εκπομπή για να κρίνει τα θέματα. Είναι αυστηρή, με κοροϊδεύει. Μου παίρνει τα καλλυντικά και μικρή τα τακούνια. Ξέρω ότι είναι ένας δυνατός άνθρωπος η κόρη μου. Η απώλεια της γιαγιάς της στα 9 και του μπαμπά της στα 11, κανονικά τα παιδιά δεν πρέπει να ζουν αυτές τις απώλειες. Με πολλή συζήτηση και με έκφραση των συναισθημάτων. Της έλεγα πάντα πως αισθάνομαι. Όταν έρχεται κάτι στη ζωή έχεις δύο δρόμους. Να το αφήσεις να σε επηρεάσει και να μείνεις πίσω ή να σε επηρεάσει, να το πάρεις και να προχωρήσεις μπροστά. Για μένα αυτός είναι ο κανόνας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments