Πολιτική

Συρεγγέλα από τη Ροδόπη: Χρειαζόμαστε στην Ευρώπη μια εθνική αντιπροσωπεία που θα μας κάνει υπερήφανους

Συρεγγέλα από τη Ροδόπη: Χρειαζόμαστε στην Ευρώπη μια εθνική αντιπροσωπεία που θα μας κάνει υπερήφανους

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Η κ. Συρεγγέλα υμμετείχε σε εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής, με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Επικρατείας Μάκη Βορίδη

Η κ. Συρεγγέλα υμμετείχε σε εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής, με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Επικρατείας Μάκη Βορίδη

Στο πλαίσιο περιοδειών που πραγματοποίει σε όλη την Ελλάδα, η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας και βουλευτής Δυτικού Τομέα Αθηνών Μαρία Συρεγγέλα βρέθηκε το Σάββατο 2 Φεβρουαρίου στην ΠΕ Ροδόπης.

Συγκεκριμένα, συμμετείχε σε εκδήλωση της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Κομοτηνής, με κεντρικό ομιλητή τον υπουργό Επικρατείας Μάκη Βορίδη, όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο επικείμενο νομοσχέδιο για τα Α.Ε.Ι. λέγοντας πως σε αυτό προβλέπεται και η ενίσχυση του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης με συγχώνευση, μετονομασία και ίδρυση νέων τμημάτων, ενώ επίσης ανέφερε πως θα ενταχθούν σε αυτό και τμήματα από το Διεθνές Πανεπιστήμιο Ελλάδος.

Αργότερα, η κα Συρεγγέλα μίλησε στην κοπή βασιλόπιτας της ΔΕΕΠ Ροδόπης, όπου αφού ευχαρίστησε για την πρόσκληση τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Γιάννη Τζαμπάζη, αναφέρθηκε συνολικά στο μεταρρυθμιστικό έργο της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Έκανε, επίσης, λόγο για τα έργα και τις επενδύσεις που έχουν ολοκληρωθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη στην περιοχή είτε μέσω του Ταμείου Ανάπτυξης και Ανθεκτικότητας είτε μέσω ΣΔΙΤ, αναφέροντας ενδεικτικά: την ανάπτυξη δικτύων φυσικού αερίου, την ενεργειακή αναβάθμιση και ανακαίνιση Κέντρων Υγείας, το Νέο Γενικό Νοσοκομείο Κομοτηνής, την ανακαίνιση χώρων στο Γ.Ν. Κομοτηνής «Σισμανόγλειο» κ.ά.

Επιπρόσθετα, η γραμματέας μίλησε για τις επικείμενες ευρωεκλογές, λέγοντας πως «πρέπει να δώσουμε στην Νέα Δημοκρατία μία ακόμα μεγάλη νίκη» και πρόσθεσε πως «χρειαζόμαστε στην Ευρώπη μια εθνική αντιπροσωπεία που θα μας κάνει υπερήφανες και υπερήφανους». Παρόντες στην εκδήλωση της ΔΕΕΠ ήταν επίσης ο βουλευτής Ροδόπης της Νέας Δημοκρατίας Ευριπίδης Στυλιανίδης και ο πρόεδρος του ΟΠΕΚΕΠΕ Κυριάκος Μπαμπασίδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments