Ελλάδα

Φονικός καβγάς μεταξύ μεθυσμένων στον Άγιο Παντελεήμονα [vid]

Φονικός καβγάς μεταξύ μεθυσμένων στον Άγιο Παντελεήμονα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Νεκρός με τραύματα από μαχαίρι βρέθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στην Αθήνα, ένας 60χρονος. Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, στις 07:00 το πρωί εντοπίστηκε νεκρός ένας 60χρονος μπροστά σε είσοδο πολυκατοικίας επί της οδού Ξανθίππης, ενώ δίπλα του ήταν τραυματίας ένας 62χρονος.

Νεκρός ο 60χρονος, τραυματισμένος σοβαρά ο 62χρονος φίλος του

Νεκρός με τραύματα από μαχαίρι βρέθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στην Αθήνα, ένας 60χρονος. Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, στις 07:00 το πρωί εντοπίστηκε νεκρός ένας 60χρονος μπροστά σε είσοδο πολυκατοικίας επί της οδού Ξανθίππης, ενώ δίπλα του ήταν τραυματίας ένας 62χρονος.

Οι δύο άνδρες, πιθανότατα υπό την επήρεια αλκοόλ, αλληλομαχαιρώθηκαν ύστερα από διαπληκτισμό που είχαν, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του 60χρονου, σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο.

Ο 62χρονος μεταφέρθηκε τραυματίας στο νοσοκομείο του Ερυθρού Σταυρού, όπου και νοσηλεύεται.

Προανάκριση για το συμβάν πραγματοποιεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Το χρονικό

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Θεοδόση Πάνου στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, οι δύο άνδρες ήταν φίλοι από μικρά παιδιά, με καταγωγή από τα Πομακοχώρια της Ξάνθης.

Κατά τη διάρκεια της νύχτας κατανάλωσαν αρκετή ποσότητα αλκοόλ και γύρω στις 07:00 επέστρεφαν στην οικία του 60χρονου, στην είσοδο της πολυκατοικίας διαπληκτίστηκαν για άγνωστη αιτία, και ο 60χρονος φέρεται να έβγαλε ένα μαχαίρι και να χτύπησε τον 62χρονο, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στην τζαμαρία και να του πάρει το μαχαίρι. Του κατάφερε χτυπήματα με τα οποία ο 60χρονος έχασε επιτόπου τη ζωή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments