Αθλητισμός

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ μπαίνει στο χειρουργείο

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ μπαίνει στο χειρουργείο

Πηγή Φωτογραφίας: paokfc.gr

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ μπαίνει στο χειρουργείο, ο Γιάννης Μιχαηλίδης είναι τραυματίας, ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης τιμωρημένος και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ψάχνει λύσεις για τους στόπερ του ΠΑΟΚ.

Ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Έκονγκ θα περάσει σήμερα την πόρτα του χειρουργείου προκειμένου να αντιμετωπιστεί η θλάση 3ου βαθμού… παράσημο από την συμμετοχή του στο πρόσφατο Κύπελλο Εθνών Αφρικής, με το διάστημα της αποθεραπείας του, εφόσον όλα εξελιχθούν ομαλά, να υπολογίζεται σε περίπου τρεις μήνες!

Θεωρητικά η σεζόν έχει ολοκληρωθεί για τον 31χρονο Νιγηριανό στόπερ (εκφράζεται η συγκρατημένη αισιοδοξία πως ενδεχομένως και να προλάβει τα τελευταία παιχνίδια του Μαΐου), με τον Τόμας Κεντζιόρα να είναι πλέον ο μοναδικός δεξιοπόδαρος στόπερ του «ασπρόμαυρου» ρόστερ, με τον Παναγιώτη Παναγιώτου να επιστρέφει από τον ΠΑΟΚ Β στην πρώτη ομάδα (είχε βρεθεί το καλοκαίρι στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας) προκειμένου ο Ραζβάν Λουτσέσκου να έχει ακόμα μια λύση στη θέση των κεντρικών αμυντικών.

Ο 22χρονος Γιαννιώτης στόπερ, διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες είχε δώσει το παρόν τα δύο τελευταία καλοκαίρια (2022, 2023) στην Ολλανδία, στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΟΚ, παίρνοντας και αγωνιστικό χρόνο στις φιλικές αναμετρήσεις που είχε δώσει ο «Δικέφαλος», ενώ φέτος μετράει 17 συμμετοχές (1 γκολ) με τη δεύτερη ομάδα στο πρωτάθλημα της Super League 2.

Ο Ρουμάνος τεχνικός προβληματίζεται ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Πανσερραϊκό (28/2-20:00) καθώς εκτός από τους τραυματίες Έκονγκ-Μιχαηλίδη (θλάση), δεν μπορεί να υπολογίζει και στον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη που έχει συμπληρώσει κάρτες και έχει δηλωθεί για να εκτίσει την τιμωρία μιας αγωνιστικής.

Οι διαθέσιμες επιλογές που έχει ο Λουτσέσκου είναι ο Τόμας Κεντζιόρα και ο Ιβάν Νάσμπεργκ (ο Παναγιώτου αναμένεται να μπει στην αποστολή), ενώ υπό προϋποθέσεις ως κεντρικός αμυντικός μπορεί να αγωνιστεί και ο Γιόνι Ότο, που έχει καταγράψει τέσσερις συμμετοχές ως στόπερ στην καριέρα του.

Φυσικά υπάρχει και ο Αντρέ Βιεϊρίνια. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ έχει παίξει στο «3-4-3» του Πάμπλο Γκαρσία, την σεζόν 2020-21, ως τρίτος στόπερ καταγράφοντας 7 συμμετοχές δίπλα σε Ινγκασον, Κρέσπο και Βαρέλα.

Κεντζιόρα των 31 συνολικά συμμετοχών έφτασε μέσα στον Φεβρουάριο να έχει 570’ σερί στο γήπεδο μετρώντας επτά συνεχόμενα ματς που τα έβγαλε απ’ την αρχή ως το τέλος!

Εκτός για την αναμέτρηση με τον Πανσερραϊκό είναι και ο Σουαλιό Μεϊτέ, που θα εκτίσει επίσης τιμωρία μιας αγωνιστικής, ωστόσο για τη μεσαία γραμμή υπάρχουν περισσότερες επιλογές και λύσεις.

View this post on Instagram

A post shared by PAOK FC (@paok_fc)

Πηγή: gazzetta.gr//Σταύρος Σουντουλίδης

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments