Lifestyle

Ο νέος εκνευρισμός του Γιώργου Νταλάρα με τους δημοσιογράφους – Να σας χαίρονται οι δικοί σας

Ο νέος εκνευρισμός του Γιώργου Νταλάρα με τους δημοσιογράφους – Να σας χαίρονται οι δικοί σας

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Γιώργος Νταλάρας

Χαμογελαστός μεν, στο ίδιο μοτίβο δε - Η απάντηση του Γιώργου Νταλάρα στην ερώτηση για τη συνεργασία του με τον Χρήστο Μάστορα.

Νέο «πέσιμο» έκαναν οι δημοσιογράφοι στον Γιώργο Νταλάρα έξω από γνωστό βιβλιοπωλείο, μετά την αποκάλυψη της συνεργασίας του με τον Χρήστο Μάστορα.

View this post on Instagram

A post shared by George Dalaras (@dalaras_george_official)

Ο μεγάλος ερμηνευτής δεν στάθηκε για δηλώσεις παρόλα αυτά όταν δημοσιογράφος τον ρώτησε πώς και συνεργάζεται με τον Χρήστο Μάστορα που έχει κάνει διαφημίσεις ακούστηκε να λέει με χαμόγελο:

«Τρέχω σαν τρελός! Μου αρέσει αυτό που κάνετε… Είσαστε καταπληκτικοί, μπράβο σας! Συνεχίστε, μπράβο σας! Θα χαίρονται οι δικοί σας για αυτό που κάνετε!» ακούστηκε να λέει.

Η ένταση το Γιώργου Νταλάρα σε ερωτήσεις δημοσιογράφων

«Ξέρετε γιατί είμαστε εδώ; Για τον Βασίλη Τσιτσάνη. Ξέρετε κάτι για τον Βασίλη Τσιτσάνη; Θα τα πείτε στην εκπομπή σας αυτά που μάθατε; Εσείς; Μπράβο ρε παιδιά επιτέλους. Αν θέλετε κάτι για τον Τσιτσάνη ευχαρίστως, τα υπόλοιπα…

Κάνουν άριστα όσοι αντιδρούν, όπως και εγώ κάνω άριστα που λέω τις δικές μου απόψεις… Να ρωτήσω κάτι. Αυτό που κάνετε τώρα, δεν το βρίσκετε αρκετά γελοίο; Και για εσάς προσωπικά και για τα κανάλια που εκπροσωπείτε; Όταν έρθει η ώρα θα απαντήσω εγώ με τον δικό μου τρόπο, αυτό που κάνετε είναι εκβιαστικό. Είναι λίγο ντροπή σας εσάς. Τα κανάλια που δουλεύετε σας εκμεταλλεύονται. Η χώρα δε θα πάει έτσι μπροστά.

Δεν είναι δημοσιογραφία αυτή αγόρι μου. Δεν είναι καλό αυτό που κάνετε. Σε λίγο, αν τα δεις αυτά και δεις τον εαυτό σου, θα ντραπείς. Δε το κάνουν αυτό. Στη βράση δε κολλάει το σίδερο. Και εσύ που είσαι χαριτωμένη, ο μπαμπάς σου ή ο θείος σου, θα σου πει ότι είναι ντροπή αυτό που κάνεις, μη το κάνεις.

Νομίζεις ότι κάνεις τη δουλειά σου. Δουλειά δεν είναι να κάνετε οτιδήποτε όποτε σας τύχει. Δουλειά είναι να κάνετε κάτι με συνέπεια, με ήθος και με αρχές. Αυτό που κάνετε στερείται αρχών.

Δεν προσβάλλω κανέναν, λέω τις απόψεις μου. Αν σας προσβάλλουν οι απόψεις μου να ψαχτείτε. Εγώ είμαι αυτό, που είμαι!

Αυτό που κάνετε είναι μια γελοιότητα. Νομίζω ότι μέσα σας το καταλαβαίνετε. Θα θέλατε να είστε αλλού με άλλες συνθήκες δουλειάς, που να μην σας χρησιμοποιούν σαν κοτόπουλα και να βγαίνετε έξω να κυνηγάτε του επώνυμους για να βγάλετε το μεροκάματο», είπε ο Γιώργος Νταλάρας .

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments