Lifestyle

Γιώργος Καπουτζίδης: «Με τσίγκλισε ο σύντροφός μου να δημοσιοποιήσω ότι…»

Γιώργος Καπουτζίδης: «Με τσίγκλισε ο σύντροφός μου να δημοσιοποιήσω ότι…»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/@ykapoutzidis

Γιώργος Καπουτζίδης: «Τη μέρα της ψήφισης του νομοσχεδίου δεν είχα άγχος αλλά την κούραση που έχει κάποιος που κάνει μαραθώνιο»

Ο Γιώργος Καπουτζίδης υποδέχτηκε τη Μαίρη Αργυριάδου και την κάμερα του Βreakfast @Star στο ησυχαστήριό του στην Αίγινα στην πρώτη του συνέντευξη μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ykapoutzidis (@ykapoutzidis)

«Την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου ήμουν πολύ κρατημένος και την επόμενη μέρα μου βγήκε όλο. Υπήρχε πολλή ένταση. Είχα την κούραση ενός ανθρώπου που τρέχει Μαραθώνιο.

«Το δημοσιοποίησα (σ.σ. ότι είμαι γκέι) το 2020. Οι αφορμές ήταν πολλές. Καταρχάς, ένας λόγος που δεν το έκανα πιο πριν ήταν γιατί δεν ήθελα να φέρω σε δύσκολη θέση τους γονείς μου, δεν ήξερα πώς θα αντιδράσουν. Όταν μου είπαν ότι “είμαστε πάρα πολύ εντάξει πες ό,τι θέλεις”, μετά είχα και εγώ το ελεύθερο. Νομίζω ότι με τσίγκλισε ο τότε σύντροφός μου. Μου είχε πει σε κάποια φάση “ναι αλλά ο δημόσιος λόγος σου δεν συνάδει με το ιδιωτικό. Ο ιδιωτικός είναι πολύ ξεκάθαρος και μαχητικός ενώ ο δημόσιος είναι πιο μαζεμένος”. Δίκιο είχε, οπότε λέω “έτσι είσαι τώρα θα δεις”» ανέφερε για το coming out.

«Είμαι μόνος. Ανοιχτός είμαι σε γάμο και παιδιά, έχει να κάνει με το πώς είσαι. Τώρα έχω συνηθίσει σε μια ζωή πιο ήσυχη εδώ οπότε είναι πιο δύσκολο να με βρει μια μεγάλη αλλαγή.

Μεγάλο και πολύ ωραίο το κεφάλαιο Eurovision. Έφυγα όταν σταμάτησε να είναι απόλαυση και να γίνεται δουλειά και πίεση.

Μου είπαν τον Νοέμβριο ότι οι Σέρρες πάνε στο Netflix αλλά μου είπαν να μην πω τίποτα. Την αγαπάω πάρα πολύ αυτή τη δουλειά.

Θα περιμένουμε από τον ΑΝΤ1 μια τελική απάντηση για το αν μπορεί να κάνει τη δεύτερη σεζόν. Εγώ γραμμένα τα έχω τα επεισόδια, θα χρειαστεί να αλλάξω λίγο τα δύο τελευταία.

Όσο για τον Πάνο Νάτση, δεν θα κουραστώ ποτέ να μιλάω για αυτόν. Ήταν πολύ καθοριστικός για τις ζωές όλων μας και ήταν μάθημα ζωής ο τρόπος που ζούσε.

Αν μπορούσα να διαλέξω, μόνο σενάρια θα διάλεγα. Είμαι σε φάση που έχω έμπνευση, έχω να γράψω δύο σενάρια. Δεν πολυσκέφτομαι να κάνω τηλεόραση γιατί θα πρέπει να αφήσω τη ζωή στην Αίγινα. Καθημερινό δεν θα έκανα.

Έχω αισθανθεί ότι οι άνθρωποι έχουν πολλές απαιτήσεις από μένα και θεωρούν ότι είμαι κάτι παραπάνω, και με έχει αγχώσει.

Αν δεν έχεις πρόθεση να προσβάλλεις κάποιον είσαι μια χαρά να κάνεις αστεία.

Με τον χρόνο που περνάει τα έχω καλά, μόνο μαλλιά έχω μετακομίσει. Ακόμα μου αρέσω. Δεν θα ισχύει για πάντα φαντάζομαι.

Φοβάμαι την απώλεια της ελευθερίας μου» είπε στο τέλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments