Αθλητισμός

Euroleague: Eπιστρέφει με τον Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται κόντρα στην Ρεάλ

Euroleague: Eπιστρέφει με τον Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται κόντρα στην Ρεάλ

Πηγή Φωτογραφίας: EUROLEAGUE 2023-2024 / ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ - ΠΑΟ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΦΩΤΟ: ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ)

Έπειτα από την διακοπή για το παράθυρο των Εθνικών ομάδων η Euroleague επιστρέφει ξανά και βρίσκει τον Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται απόψε το βράδυ στη Μαδρίτη κόντρα στην Ρεάλ στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής.

Οι πράσινοι οι οποίοι βρίσκονται στο 16-10 έπαιξαν το τελευταίο του ευρωπαϊκό ματς στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Φενέρ της οποίας και επικράτησαν με 74-63.

Ωστόσο στη συνέχεια ακολούθησε η απώλεια του Κυπέλλου από τον «αιώνιο» αντίπαλο Ολυμπιακό στο Final 8 της Κρήτης σε ένα τουρνουά που το σύνολο του Εργκίν Αταμάν προβλημάτισε αρκετά με την εικόνα του.

Ποιοι δεν υπολογίζονται

Από την άλλη η «Βασίλισσα» είναι η απόλυτη κυρίαρχος της φετινής διοργάνωσης απολαμβάνοντας την μοναξιά της κορυφής με το εμφατικό ρεκόρ 22-4.

Όσον αφορά το κομμάτι των απουσιών εκτός για τον Παναθηναϊκό είναι για ακόμη ένα ματς ο Λούκα Βιλντόζα ο οποίος συνεχίζει να ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις, αλλά και ο Κώστας Αντετοκούνμπο ο οποίος αποκόμισε έναν τραυματισμό στην αναμέτρηση της Ελλάδας κόντρα στην Ολλανδία.

Το παιχνίδι ορίστηκαν να διευθύνουν οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Εμίν Μογκούλκοτς (Τουρκία) και Ζοζέφ Μπισάνγκ (Γαλλία).

View this post on Instagram

A post shared by Panathinaikos BC (@paobcgr)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments