Lifestyle

Αμάντα Μανωλάκου: «Πάσχω από σκλήρυνση κατά πλάκας – Στις αρχές είχα ταμπού»

Αμάντα Μανωλάκου: «Πάσχω από σκλήρυνση κατά πλάκας – Στις αρχές είχα ταμπού»

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/amanda.manolakou

Η εξομολόγηση για την περιπέτεια της υγείας της

Η Αμάντα Μανωλάκου μίλησε στην «Super Katerina» για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει, το οποίο είχε κάνει γνωστό κατά τη συμμετοχή της στο My Style Rocks.

«Στις αρχές είχα ταμπού, το έκρυβα. Έχω σκλήρυνση κατά πλάκας και όταν το λες σου λένε “αλήθεια; Κρίμα…”. Το προσπέρασα τελείως. Είναι καθημερινά κορτιζόνη, 4 ώρες την ημέρα», αποκάλυψε η Αμάντα Μανωλάκου.

View this post on Instagram

A post shared by Αμάντα Μανωλάκου ® (@amanda.manolakou)

«Είναι αναλόγως πώς θα το δεις και πώς θα το αντιμετωπίσεις. Ο κάθε άνθρωπος το δικό του πρόβλημα το βιώνει όπως θέλει. Εύχομαι κανένας άνθρωπος να μη βιώσει, όχι αυτό που βιώνω εγώ, που έχω βιώσει, υπάρχουν πολύ χειρότερα πράγματα στη ζωή», τόνισε.

«Μετά το παιδί έμαθα ότι έχω σκλήρυνση. Έναν χρόνο μετά. Δεν θεραπεύεται, όμως προχωράς τέλεια, δεν έχεις καμία διαφορά και από τη στιγμή που υπάρχει θέληση, δεν σε εμποδίζει κάπου», εξήγησε.

«Όταν εγώ βρήκα αυτό το πρόβλημα, το πρώτο πράγμα που ρώτησα, πες μου τι είναι ακριβώς, ακολούθησα τις οδηγίες των γιατρών μου, έκανα αυτά που έπρεπε να κάνω και δεν έχω κανένα πρόβλημα», δήλωσε η Αμάντα Μανωλάκου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments