Αθλητισμός

Η Τσέλσι προσπαθεί να «κλέψει» τον Βίκτορ Όσιμεν από τους ανταγωνιστές της

Η Τσέλσι προσπαθεί να «κλέψει» τον Βίκτορ Όσιμεν από τους ανταγωνιστές της

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Staino Chisom Austine

Η Τσέλσι μάλιστα έχει έναν σύμμαχο στη μάχη για τον 25χρονο και αυτός είναι ο Τζον Όμπι Μίκελ. Ο πρώην παίκτης των Μπλε και συμπατριώτης του Όσιμεν προσπαθεί να πείσει τον Νιγηριανό στράικερ να μετακομίσει στο Λονδίνο για την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

«Ο Όσιμεν έχει πάρει την απόφασή του και εμείς το ξέρουμε από το περασμένο καλοκαίρι. Γι’ αυτό οι διαπραγματεύσεις που έγιναν για την επέκταση της συνεργασίας μας κράτησαν τόσο πολύ. Ξέρουμε ότι το καλοκαίρι του 2024 θα μετακομίσει είτε στην Ρεάλ, είτε στην Παρί, είτε σε κάποια ομάδα της Premier League», ανέφερε πριν από λίγες εβδομάδες ο ισχυρός άνδρας της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, για τον Νιγηριανό σέντερ φορ.

Ο Αφρικανός μπορεί τον περασμένο Δεκέμβριο να υπέγραψε νέο συμβόλαιο με τους Παρτενοπέι μέχρι το καλοκαίρι του 2026, αλλά είναι αποφασισμένος το καλοκαίρι να αποχωρήσει από τη Νάπολι και να μετακομίσει εκτός Ιταλίας.

Αυτό ουσιαστικά το έχει αποδεχθεί και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις και το μόνο που απομένει είναι να βρεθεί η ομάδα που θα καλύψει τις απαιτήσεις της Νάπολι.

Απαιτήσεις μάλιστα που ξεπερνούν τα 100 εκατ. ευρώ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι Ιταλοί, με τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπάρχει στο νέο συμβόλαιο που υπέγραψε ο Βίκτορ Όσιμεν να φτάνει τα 130 εκατ. ευρώ.

Υψηλά νούμερα που δείχνουν όμως την αξία και την ποιότητα του Νιγηριανού σέντερ φορ, ο οποίος είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στον κόσμο. Γι’ αυτό και αναμένεται να γίνει «πόλεμος» το ερχόμενο καλοκαίρι για να την απόκτησή του, με τις Τσέλσι, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Λίβερπουλ, Ρεάλ Μαδρίτης και Παρί Σεν Ζερμέν να είναι μερικές από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον Αφρικανό στράικερ.

Ο σύμμαχος της Τσέλσι Η Τσέλσι μάλιστα έχει έναν σύμμαχο στη μάχη για τον 25χρονο και αυτός είναι ο Τζον Όμπι Μίκελ. Ο πρώην παίκτης των Μπλε και συμπατριώτης του Όσιμεν προσπαθεί να πείσει τον Νιγηριανό στράικερ να μετακομίσει στο Λονδίνο για την ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο.

«Ο Βίκτορ θέλει να έρθει στην Τσέλσι. Θέλει να ακολουθήσει τα βήματά μου και των άλλων Νιγηριανών ποδοσφαιριστών που αγωνίστηκαν στην Τσέλσι όπως είναι οι Βίκτορ Μόουζες και Σελεστίν Μπαμπαγιάρο. Το Λονδίνο είναι μια φανταστική πόλη. Δεν συγκρίνεται με το Λίβερπουλ ή άλλα μέρη σαν αυτό. Έχει τόσες πολλές ομάδες που ενδιαφέρονται γι’ αυτόν, όπως η Παρί Σεν Ζερμέν και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά πιέζω, του στέλνω μηνύματα, προσπαθώντας να βεβαιωθώ ότι υπάρχει μόνο ένας σύλλογος στο μυαλό του: Η Τσέλσι», ανέφερε ο Όμπι Μίκελ, που προσπαθεί με κάθε τρόπο να πείσει τον συμπατριώτη του.

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Όσιμεν φέρεται να θέλει ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει περί τις 250.000 λίρες την εβδομάδα. Ένα ποσό το οποίο μπορεί να καλύψει η Τσέλσι και να κάνει δικό της τον Νιγηριανό επιθετικό, ο οποίος φέτος έχει 13 γκολ και 4 ασίστ σε 21 ματς με την Νάπολι. Συνολικά με την ιταλική ομάδα έχει 72 γκολ και 18 ασίστ σε 122 αγώνες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments