Αθλητισμός

Μπαρτζώκας: «Παίξαμε σκληρή άμυνα και κοντρολάραμε το παιχνίδι»

Μπαρτζώκας: «Παίξαμε σκληρή άμυνα και κοντρολάραμε το παιχνίδι»

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Με το διπλό στις αποσκευές του επιστρέφει από το Κάουνας ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με 95-76 της Ζαλγκίρις για την 27η αγωνιστική της Euroleague.

Ο Μπαρτζώκας μίλησε για την εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Κάουνας και τη νίκη απέναντι στην Ζαλγκίρις

Με το διπλό στις αποσκευές του επιστρέφει από το Κάουνας ο Ολυμπιακός, που επικράτησε με 95-76 της Ζαλγκίρις για την 27η αγωνιστική της Euroleague.

Μια εμφάνιση που ικανοποίησε τον προπονητή των Πειραιωτών, Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης συνεχάρη τους παίκτες του και μάλιστα μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους Γουόκαπ, ΜακΚίσικ, Φαλ και Ράιτ, ενώ παράλληλα στάθηκε στην σκληρή άμυνα που έπαιξαν οι Ερυθρόλευκοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Καταφέραμε και κοντρολάραμε το παιχνίδι. Είχαμε πρόβλημα στο πρώτο ημίχρονο, καθώς χάσαμε αρκετά αμυντικά ριμπάουντ. Πήραν επτά στο σύνολο δεύτερες ευκαιρίες, μέχρι να καταφέρουμε να το καλύψουμε αυτό. Η άμυνά μας ήταν σκληρή για 40 λεπτά. Ήταν πολύ σημαντικό για εμάς αυτό. Ο ΜακΚίσικ μας βοήθησε πολύ, επιστρέφοντας μετά από καιρό. Ο Ουόκαπ ήταν εξαιρετικός, όπως κι ο Φαλ. Όλοι βοήθησαν για να έρθει αυτή η μεγάλη νίκη. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλο και βαθύ ρόστερ. Είχαμε 3-4 παίκτες εκτός απόψε. Ο Μόουζες Ράιτ είναι πολύ σημαντικός για εμάς. Ήρθαμε εδώ σε μία τόσο δύσκολη έδρα και κερδίσαμε με περίπου 20 πόντους διαφορά. Αυτό κάτι δείχνει για την ομάδα μας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments