Αθλητισμός

Τεντόγλου: Τα τρομερά άλματα που του χάρισαν το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου

Τεντόγλου: Τα τρομερά άλματα που του χάρισαν το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο κλειστού στίβου

Πηγή Φωτογραφίας: [367682] ΓΛΑΣΚΩΒΗ 2024 / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ / 2η ΗΜΕΡΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Δείτε τα VIDEO με τα άλματα που χάρισαν στον Μίλτο Τεντόγλου το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου στην Γλασκώβη. Από το τρομερό πρώτο άλμα του στα 8.22 μέτρα, μέχρι τα άλματα που του εξασφάλισαν την πρώτη θέση.

Ο Μίλτος Τεντόγλου αναδείχθηκε – ξανά – Παγκόσμιος Πρωταθλητής στο άλμα σε μήκος, συνεχίζοντας να γράφει ιστορία. Ο “Μίδας” του μήκους υπερασπίστηκε τον τίτλο του στην Γλασκώβη, κάνοντας έναν απίθανο τελικό.

Ο Τεντόγλου ξεκίνησε με 8.22 μέτρα στο πρώτο άλμα, πατώντας κατευθείαν στην πρώτη θέση. Με τον Ματία Φουρλάνι να κάνει και αυτός 8.22 μέτρα στην πρώτη του προσπάθεια, το θέμα ήταν πλέον ποιος θα είχε το δεύτερο καλύτερο άλμα. Για μερικά λεπτά αυτός ήταν ο Φουρλάνι που έκανε 8.10 μέτρα στην 4η προσπάθειά του, αλλά ο Τεντόγλου απάντησε άμεσα με 8.15 μέτρα και πήρε ξανά την πρώτη θέση, την οποία κράτησε μέχρι το φινάλε.

Στο φινάλε, έχοντας εξασφαλίσει την πρώτη θέση μετά το άκυρο άλμα του Ιταλού στο 6ο άλμα του, ο Τεντόγλου έκανε 8.19 μέτρα στο έκτο του άλμα.

sport24.gr//ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΜΑΚΡΗΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments