Πολιτική

Άδωνις για Πολάκη: Τι άλλο θα ζήσουμε με τον ανθυποτομεάρχα;

Άδωνις για Πολάκη: Τι άλλο θα ζήσουμε με τον ανθυποτομεάρχα;

Πηγή Φωτογραφίας: (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)//Το γαρ πολύ της συριζαικής θλίψεως γεννά παραφροσύνη, και το απόφθεγμα βρίσκει την πλήρη εφαρμογή του στην αυτογελοιοποίηση και τον αυτοδιασυρμό του Παύλου Πολάκη στο Twitter.

«Και το Documento πετσοταισμένο;»

Το γαρ πολύ της συριζαικής θλίψεως γεννά παραφροσύνη, και το απόφθεγμα βρίσκει την πλήρη εφαρμογή του στην αυτογελοιοποίηση και τον αυτοδιασυρμό του Παύλου Πολάκη στο Twitter.

Μετά την καρατόμηση του στα κομματικά όργανα από τον Στέφανο Κασσελάκη, ο βουλευτής Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ «καβάλησε» το πληκτρολόγιο και, εν μέσω της οδύνης του για τον «ανασχηματισμό» που του επιφύλασσε ο πρόεδρός του, άρχισε να παίζει την παλιά και χαλασμένη κασέτα περί δήθεν λίστας Πέτσα και πετσοταισμένων ΜΜΕ. Μόνο που αυτή τη φορά, συμπεριέλαβε και την, γνωστών συριζαικών αισθημάτων, εφημερίδα Documento, όπως έσπευσε να επισημάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος σημείωσε:

«Πετσοταϊσμένα ΜΜΕ γράφει ο Παύλος Πολάκης και μέσα σε αυτά που τα χαρακτηρίζει έτσι είναι και το Documento … ρε τί ζούμε;».

Από την παραζάλη του Παύλου Πολάκη δεν διέφυγε το θέμα της δήθεν ανατίμησης των φαρμάκων, γεγονός που έκανε τον Άδωνι να αναρωτηθεί ρητορικά και χλευαστικά: «Πού την είδατε την διατίμηση, κύριε ανθυποτομεάρχα;».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments