Lifestyle

Ευαγγελία Αραβανή – Σπύρος Λάζαρης: Παντρεύτηκαν μυστικά με πολιτικό γάμο; [vid]

Ευαγγελία Αραβανή – Σπύρος Λάζαρης: Παντρεύτηκαν μυστικά με πολιτικό γάμο; [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Tothemaonline.com

Είναι ένα ζευγάρι που έχει κρατήσει πολύ χαμηλούς τόνους και, ειδικά εκείνος δεν επιθυμεί να απασχολεί τη δημοσιότητα

Λίγες εβδομάδες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, η Ευαγγελία Αραβανή φέρεται να έχει κάνει πολιτικό γάμο με τον σύντροφό της, Σπύρο Λάζαρη. Η πρόταση γάμου, όπως είχε ακουστεί αποκλειστικά στην εκπομπή του Open, «Πρωινό σουσού», είχε γίνει την ημέρα των γενεθλίων της παρουσιάστριας στο σπίτι που έχει μετακομίσει εδώ και έναν χρόνο με τον επιχειρηματία στην περιοχή του Ψυχικού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ευαγγελία Αραβανή (@evagelia_aravani)

Σύμφωνα με πολύ ασφαλείς πληροφορίες, η είδηση που τους θέλει να έχουν ήδη παντρευτεί με πολιτικό γάμο, δεν ισχύει. «Έχουν όντως σκοπό να παντρευτούν αλλά δεν το έχουν προχωρήσει ακόμα σε γάμο» μας λένε οι δικοί τους άνθρωποι. «Η αλήθεια είναι πως εδώ και πέντε, περίπου, χρόνια ζουν σαν παντρεμένοι και ο ερχομός του γιου τους θα ολοκληρώσει την ευτυχία που ζουν».

Άλλες πηγές μας αναφέρουν ότι το ζευγάρι σκοπεύει να παντρευτεί και με θρησκευτικό γάμο στον Πόρο το καλοκαίρι του 2025 (και όχι φέτος όπως έχει ακουστεί) και την ίδια μέρα θα γίνει και η βάφτιση του γιου τους.

«Είναι ένα ζευγάρι που έχει κρατήσει πολύ χαμηλούς τόνους και, ειδικά εκείνος δεν επιθυμεί να απασχολεί τη δημοσιότητα, οπότε και οι δυο τους προσπαθούν να είναι όσο πιο διακριτικοί γίνεται. Δεν είναι τυχαίο που δεν υπάρχουν στον Τύπο κοινές τους λήψεις» συμπληρώνει η ίδια πηγή. Η τελευταία δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού είχε γίνει στο Nox τον Ιανουάριο αλλά ούτε εκεί είχαν φωτογραφηθεί μαζί.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments