Πολιτική

Στέφανος Κασσελάκης: Νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ η Βούλα Κεχαγιά

Στέφανος Κασσελάκης: Νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ η Βούλα Κεχαγιά

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot fb stefanos kasselakis, Η Βούλα Κεχαγιά είναι η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, όπως έκανε γνωστό με ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στο νέο κύκλο που αρχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, η Δώρα Αυγέρη και η Βούλα Κεχαγιά θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα μας, είπε ο Στέφανος Κασσελάκης

Η Βούλα Κεχαγιά είναι η νέα εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, όπως έκανε γνωστό με ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Παράλληλα, έκανε γνωστή την τοποθέτηση της Δώρας Αυγέρη στη θέση της συμβούλου κοινωνικής διασύνδεσης. Μάλιστα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, παρέα με τη Φάρλι, ευχήθηκε καλή επιτυχία και στις δύο στα νέα τους καθήκοντα.

Δείτε το βίντεο του Στέφανου Κασσελάκη

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έγραψε: «Στο νέο κύκλο που αρχίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, η Θεοδώρα Αυγέρη και η Βούλα Κεχαγιά θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή του αγώνα μας.

Η Δώρα Αυγέρη εκπροσώπησε τον ΣΥΡΙΖΑ άρτια σε μια δύσκολη περίοδο για το κόμμα μας. Ως σύμβουλός μου κοινωνικής διασύνδεσης θα συνεχίσει να με εκπροσωπεί μέσα στην κοινωνία, εκεί από όπου ξεκίνησε.

Η Βούλα Κεχαγιά αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο αναλαμβάνοντας τη θέση της Εκπροσώπου Τύπου και της εύχομαι καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχει μπροστά της.

Ο νέος, ενωμένος, κοινωνικός ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει εν κινήσει, διευρύνεται και αγκαλιάζει όλο τον προοδευτικό κόσμο».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments