Αθλητισμός

Stoiximan Super League: Οι έξι φιναλίστ των playoffs – Αυτή είναι η βαθμολογία στα μεταξύ τους ματς

Stoiximan Super League: Οι έξι φιναλίστ των playoffs – Αυτή είναι η βαθμολογία στα μεταξύ τους ματς

Πηγή Φωτογραφίας: SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΦΗ - ΠΑΟ (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)

Το πρωτάθλημα έχει μπει στην τελική ευθεία, μιας και ολοκληρώθηκε η κανονική διάρκεια της Stoiximan Super League και διεξήχθη η κλήρωση των playoffs και των playouts. Το SPORT24 συγκέντρωσε τα αποτελέσματα που έφεραν οι ομάδες των playoffs στα μεταξύ τους ματς κατά τη διάρκεια της regular season και σας τα παρουσιάζει.

Οι 14 ομάδες έμαθαν το μονοπάτι τους στα playoffs και τα playouts, μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League. Οι έξι καλύτερες ομάδες (με βάση τη βαθμολογία) θα μπουν στη μάχη του τίτλου και των ευρωπαϊκών εισιτηρίων (με τις τέσσερις πρώτες να έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα) και οι ομάδες που τερμάτισαν από τη θέση 7 έως και 14 θα παλέψουν για την επιβίωσή τους.

Η μάχη του πρωταθλήματος είναι αυτή που μαγνητίζει τα βλέμματα, καθώς οι τέσσερις διεκδικητές μπαίνουν στην κούρσα των playoffs έχοντας απόσταση τεσσάρων βαθμών. Ο πρωτοπόρος ΠΑΟΚ έχει 60, ενώ ο τέταρτος Παναθηναϊκός έχει 56.

Την περσινή σεζόν που η ΑΕΚ κατέκτησε το πρωτάθλημα μαθηματικά στην τελευταία αγωνιστική, οι ομάδες είχαν μπει με διαφορά επτά βαθμών. Τότε ο Παναθηναϊκός μπήκε πρώτος με 61, η ΑΕΚ ήταν δεύτερη με 59 (ίδια θέση και ίδιοι βαθμοί με πέρυσι), ο Ολυμπιακός τρίτος με 56 (ίδια θέση, αλλά με έναν βαθμό λιγότερο συγκριτικά με φέτος που έχει 57) και ο ΠΑΟΚ τέταρτος με 54 (δύο βαθμούς λιγότερους από αυτούς που έχει φέτος ο τέταρτος Παναθηναϊκός).

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SPORT24 (@sport24)

Πηγή: sport24.gr//ΘΩΜΑΣ ΤΖΟΥΒΑΡΑΣ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments