Lifestyle

Πάνος Καλίδης: «Διαφωνώ με τη τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια ως τραγουδιστής και χριστιανός»

Πάνος Καλίδης: «Διαφωνώ με τη τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια ως τραγουδιστής και χριστιανός»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/PANOS KALIDIS

Πάνος Καλίδης: «Φυσικά με έχουν φλερτάρει άνδρες. Αντέδρασα με επιείκεια. Θα πλύνω πιάτα όταν χρειαστεί»

Ο Πάνος Καλίδης μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» για τις αισθητικές επεμβάσεις που έχει κάνει αλλά και τον ρόλο που παίζει το σεξ στη ζωή του.

View this post on Instagram

A post shared by Panos Kalidis (@panoskalidis)

«Λογικό δεν είναι να έχω βγει ραντεβού με θαυμάστρια; Διαφωνώ με τη τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια, δεν ξέρω τι απάντηση να σου δώσω ως πατέρας, ως τραγουδιστής και ως χριστιανός», δήλωσε μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής.

«Φυσικά με έχουν φλερτάρει άνδρες. Αντέδρασα με επιείκεια. Θα πλύνω πιάτα όταν χρειαστεί. Ο άνθρωπος είναι ελεύθερος βάσει θρησκείας. Έχω κάνει μπότοξ. Το σεξ είναι ένδειξη αγάπης. Είναι αρχέγονο συναίσθημα. Το σεξ είναι απαραίτητο μετά το φαγητό», τόνισε ο Πάνος Καλίδης.

Πάνος Καλίδης: «Με τη γυναίκα μου τσακωνόμαστε για τα ανοιχτά ντουλάπια, τις κάλτσες…»

Ο Πάνος Καλίδης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Happy Day για την επιστροφή του στη δουλειά, τη γυναίκα του Λεάννα και τη συμβίωση.

«Δεν έχω πρόταση να κάνω κάποιο πρόγραμμα μαζί με τη γυναίκα μου την Λεάννα Μάρκογλου.Θα μου άρεσε όμως, όλα αυτά τα μικροκαυγαδάκια που κάνουμε στο σπίτι αν βγούνε στο αέρα θα κάναμε νούμερα.

Μπορούμε να τσακωθούμε για ανοιχτά ντουλάπια, συρτάρια, κάλτσες ξέρεις τώρα γυναικείες παραξενιές… Δεν παρατάω τα πράγματα μου από εδώ και από εκεί, τα αφήνω κάτω από το κομοδίνο. Σε ένα τσακωμό πίσω κάνω πάντα εγώ…», δήλωσε αρχικά ο τραγουδιστής.

Για την πρόταση γάμου στην γυναίκα του σε μια ολονυχτία, σχολίασε:

«Μια πρόταση γάμου γίνεται με πολλούς τρόπους αλλά ένας πιο ανθρώπινος και αληθινός είναι η ουσία του πράγματος. Τα υπόλοιπα όλα είναι για το θεαθήναι και να είχαμε να λέγαμε… Βιντεάκια, φωτογραφίες και τέτοια εγώ δεν τα πιστεύω και δεν τα υποστηρίζω».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments