Lifestyle

Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει τη νέα μύτη που κόστισε 9.000 ευρώ

Η Ιωάννα Τούνη μας δείχνει τη νέα μύτη που κόστισε 9.000 ευρώ

Πηγή Φωτογραφίας: INSTAGRAM/@j.touni)

Βροχή τα σχόλια με αφορμή την πλαστική που έκανε

Πανάκριβη φάνηκε στο κοινό του TikTok, η πλαστική που έκανε η Ιωάννα Τούνη στη μύτη. Η instagrammer έκανε γνωστό ότι πλήρωσε €9.000 με ένα βίντεο που ανέβασε στο προφίλ της και τα σχόλια έπεσαν «βροχή» με τις γνώμες για το αποτέλεσμα, να μοιράζονται.

View this post on Instagram

A post shared by Ι ω ά ν ν α Τ ο ύ ν η (@j.touni)

Μερικά από τα πιο δημοφιλή σχόλια που δέχτηκε και έχουν αποσπάσει πολλές χιλιάδες likes, έφεραν ξανά στην επιφάνεια, την ομοιότητά της με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. «Όσα και να δώσεις σε πλαστικές για εμάς θα είσαι πάντα ο αγαπημένος μας Βασίλης Χαράλαμποπουλος» γράφει ένα σχόλιο.

Η ομοιότητά τους είχε σχολιαστεί αρκετά χρόνια πριν, όταν η Ιωάννα Τούνη είχε κάνει την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση στο «My Style Rocks» και είχε παραδεχτεί πως όντως μοιάζουν με τον ηθοποιό.

Πολλοί από όσους είδαν το TikTok έσπευσαν να σχολιάσουν. Άλλοι σχολίασαν το ποσό που έδωσε η Ιωάννα Τούνη και άλλοι, το πόσο και αν άλλαξε το πρόσωπό της μετά την επέμβαση.

Πριν από λίγες μέρες, η instagrammer είπε στο διαδικτυακό κοινό της, ότι κατά την επέμβαση, της πήραν πλευρικό χόνδρο και χρησιμοποιήθηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να έχει η μύτη της το σχήμα που εκείνη θέλει.

Αρχικά, η Ιωάννα Τούνη είπε: «Καλημέρα, έχω πολλά μηνύματα ζω είμαι μια χαρά. Αυτά είναι τα μούτρα μου τις τελευταίες μέρες» και πρόσθεσε πιο μετά: «Είμαι πάρα πολύ πρησμένη, δεν πονάω τόσο στη μύτη, όσο στο πλευρό. Γιατί πήρα πλευρικό χόνδρο για να κάνω καλύτερο σχήμα στη μύτη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments