Lifestyle

Χριστίνα Ορφανίδου: «Αναγκάστηκα να φύγω από την Ελλάδα λόγω του διασυρμού από το revenge porn»

Χριστίνα Ορφανίδου: «Αναγκάστηκα να φύγω από την Ελλάδα λόγω του διασυρμού από το revenge porn»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Χριστίνα Ορφανιδου

H πρώην παίκτρια του Big Brother αναγκάστηκε να εγκαταλείψει την Ελλάδα λόγω του «διασυρμού» της - Διεκδικεί μέσω αγωγής το εν λόγω χρηματικό ποσό

Η Χριστίνα Ορφανίδου, πρώην παίκτρια του Big Brother μίλησε την Τετάρτη (06/03) για το γεγονός ότι αναγκάστηκε να εγκαταλείψει και την Ελλάδα εξαιτίας της υπόθεσης του revenge porn το οποίο είχε βιώσει.

View this post on Instagram

A post shared by Χριστίνα Ορφανιδου (@xristinaorfanidou_)

Η ίδια έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στο εν λόγω ριάλιτι, αλλά και από τον «Γολγοθά» που πέρασε και, όπως εξομολογήθηκε, συνεχίζεται ακόμη και σήμερα. «Στην αρχή αναγκάστηκα να φύγω από την πόλη μου. Μετά οι αδελφές μου αναγκάστηκαν να φύγουν από την χώρα γενικότερα και μένουν πλέον στη Γερμανία», δήλωσε η Χριστίνα Ορφανίδου.

Χριστίνα Ορφανίδου: Αναγκάστηκα να φύγω από την πόλη μου λόγω του revenge porn

«Εγώ αναγκάστηκα να φύγω από την χώρα, μένω πλέον στην Κύπρο και γενικώς προσπαθούμε να απομακρυνθούμε από την πηγή του κακού», επεσήμανε η Χριστίνα Ορφανίδου.

Χριστίνα Ορφανίδου: Στα social media δέχομαι ακόμα χυδαία μηνύματα

«Δεν γίνεται ο καθένας να μας καταστρέφει τη ζωή και να τον αφήνουμε έτσι. Δεν ξέρεις τι να πρωτοσκεφτείς όταν γίνεται κάτι τέτοιο. Να σκεφτείς εσένα; Το ξεφτίλισμα που θα βιώσεις από δω και πέρα από την κοινωνία; Το πώς θα αντιδράσουν οι γονείς σου; Και τι περνάω ακόμα… Στα social media δέχομαι ακόμα χυδαία μηνύματα, σε πλατφόρμες που τυγχάνει να αναφερθεί το όνομα μου με αναφέρουν με πάρα πολύ χυδαίους και υβριστικούς χαρακτηρισμούς», τόνισε η Χριστίνα Ορφανίδου.

«Κοιμάμαι και ξυπνάω και το μόνο που έχω στο μυαλό μου είναι τι θα κάνω με αυτό το πράγμα», κατέληξε η Χριστίνα Ορφανίδου στο Star, που είπε ότι σήμερα η πρώην παίκτρια του Big Brother ζητά μέσω αγωγής 260.000 ευρώ για ηθική βλάβη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments