Πολιτική

Άδωνις: Ο Ανδρουλάκης μετέτρεψε το ΠΑΣΟΚ σε ΣΥΡΙΖΑ 2 [vid]

Άδωνις: Ο Ανδρουλάκης μετέτρεψε το ΠΑΣΟΚ σε ΣΥΡΙΖΑ 2 [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ Ν/Σ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ( ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI)

Άδωνις: Πιο μεγάλη κωμωδία από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν έχω ξαναδεί

Την άποψη ότι το ΠΑΣΟΚ υπό τον Νίκο Ανδρουλάκη μετεξελίχθηκε σε έναν νέο ΣΥΡΙΖΑ, θεμελίωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι, ο υπουργός Υγείας υπογράμμισε πως η πολιτική του ΠΑΣΟΚ απέναντι στα μη κρατικά πανεπιστήμια είναι αλλοπρόσαλλη και καταστροφική: «Ο κ. Ανδρουλάκης καταστράφηκε λόγω της στάσεως που τηρεί έναντι του νομοσχεδίου του Κυριάκου Πιερρακάκη για τα μη κρατικά πανεπιστήμια. Ο Ανδρουλάκης θα έρθει τρίτος στις ευρωεκλογές λόγω ακριβώς αυτού του νομοσχεδίου».

«Στον πυρήνα των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ η στάση του Ανδρουλάκη είναι ακατανόητη. Δική μας προγραμματική δέσμευση ήταν και παραμένει η δημιουργία μη κρατικών πανεπιστημιακών ιδρυμάτων. Θέλαμε όμως να επιτύχουμε τη μέγιστη πολιτική συναίνεση. Έτσι, η κυβέρνηση πήγε στα μη κρατικά και μη κερδοσκοπικά, υιοθετώντας την πρόταση του ΠΑΣΟΚ, γιατί το ΠΑΣΟΚ ήταν υπέρ των μη κρατικών ΑΕΙ. Ωστόσο, το ΠΑΣΟΚ άλλαξε γνώμη. Τι σημαίνει μη κεδοσκοπικά πανεπιστήμια, όπως ακούω δεξιά και αριστερά; Υπάρχει fund, που να μη θέλει τα λεφτά του πίσω; Ας σοβαρευτούμε. Το ΠΑΣΟΚ έγινε ΣΥΡΙΖΑ 2. Το ΠΑΣΟΚ είναι μια μεταρρυθμιστική δύναμη και ο κ. Ανδρουλάκης το μετατρέπει σε ΣΥΡΙΖΑ νούμερο 2».

Κληθείς να σχολιάσει τις νομικές περιπέτειες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο Άδωνις υποστήριξε πως «ο Κασσελάκης είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Ο Κασσελάκης την έχει πατήσει πολύ. Και την έχει πατήσει λόγω ενός νόμου, που ψήφισε το ίδιο το κόμμα του, όταν αυτό ήταν στην κυβέρνηση».

«Υπενθυμίζω», συμπλήρωσε ο υπουργός Υγείας, «πως ο νόμος ΣΥΡΙΖΑ απαγορεύει σε πολιτικά πρόσωπα να έχουν μερίδιο σε αλλοδαπή εταιρεία. Είναι ένας βλακώδης νόμος. Όμως, τον ψήφισε ο ΣΥΡΙΖΑ για να πιάσει τον… Κυριάκο Μητσοτάκη και την Μαρέβα Γκραμπόφσκι. Τελικά, έπεσαν οι ίδιοι μέσα στη νομική παγίδα που έστησαν Υπάρχει ποινικά κολάσιμη πράξη. Και έχει μπλέξει όλο το κόμμα γιατί το κόμμα έλαβε δάνειο με λεφτά που κατά τη νομοθεσία προέρχονται από παράνομη δραστηριότητα. Και αυτό δεν ξεκινάει από τη Νέα Δημοκρατία, αλλά από τον πρώην υπεύθυνο των οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ».

«Να το πάρουμε απόφαση: Οι Συριζαίοι είναι κωμωδία! Είναι θαύμα που, αν και κυβέρνησαν επί πέντε χρόνια, η Ακρόπολη είναι ακόμη στη θέση της!», κατέληξε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments