Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Μέρος της προπόνησης οι Βέρμπιτς και Σένκεφελντ

Παναθηναϊκός: Μέρος της προπόνησης οι Βέρμπιτς και Σένκεφελντ

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Με τους Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Μπαρτ Σένκεφελντ να βγάζουν μέρος της προπόνησης και τον Χουάνκαρ να ακολουθεί ξανά ατομικο πρόγραμμα, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι.

Με τους Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Μπαρτ Σένκεφελντ να βγάζουν μέρος της προπόνησης και τον Χουάνκαρ να ακολουθεί ξανά ατομικο πρόγραμμα, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι.

Με τους Μπένιαμιν Βέρμπιτς και Μπαρτ Σένκεφελντ να βγάζουν μέρος της προπόνησης και τον Χουάνκαρ να ακολουθεί ξανά ατομικο πρόγραμμα, συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι.

Οι “πράσινοι” προπονήθηκαν στο Κορωπί το πρωί της Πέμπτης, ακολουθώντας ασκήσεις δύναμης στο πρώτο κομμάτι, με το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης αφιερώθηκε σε παιχνίδι τακτικής, αρχικά στο μισό γήπεδο και μετά σε ολόκληρο.

Σε ό,τι αφορά τον Τιν Γέντβαι, ο Κροάτης συνέχισε τη θεραπεία του.

Το σχετικό δελτίο Τύπου:

Σχεδόν δύο ώρες διήρκησε το πρόγραμμα της μεσημεριανής προπόνησης της Πέμπτης στο «Γ. Καλαφάτης».

Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν το πρώτο κομμάτι με ασκήσεις δύναμης, συνέχισαν με rondo και ακολούθως το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης αφιερώθηκε σε παιχνίδι τακτικής, αρχικά στο μισό γήπεδο και μετά σε ολόκληρο.

Μέρος της προπόνησης ακολούθησαν οι Βέρμπιτς, Σένκεφελντ, ατομικό έκανε ο Χουάνκαρ, θεραπεία ο Γεντβάι και το δικό τους πρόγραμμα οι Μάγκνουσον, Πάλμερ – Μπράουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments