Ελλάδα

Απογευματινά χειρουργεία: Αυτά είναι τα επτά νοσοκομεία που ξεκινούν την επόμενη εββδομάδα

Απογευματινά χειρουργεία: Αυτά είναι τα επτά νοσοκομεία που ξεκινούν την επόμενη εββδομάδα

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Επτά νοσοκομεία της χώρας ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα τα πρώτα απογευματινά χειρουργεία επί πληρωμή

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Επτά νοσοκομεία της χώρας ξεκινούν την επόμενη εβδομάδα τα πρώτα απογευματινά χειρουργεία επί πληρωμή

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκινήσουν τα απογευματινά χειρουργεία επί πληρωμή στο ΕΣΥ. Σύμφωνα με πληροφορίες επτά με οκτώ νοσοκομεία της χώρας έχουν δηλώσει αδυναμία να συμμετέχουν στον θεσμό των απογευματινών ιατρείων λόγω έλλειψης προσωπικού.

Όλα τα άλλα νοσοκομεία της χώρας θα συμμετέχουν κανονικά στα απογευματινά χειρουργεία μόλις οργανωθούν.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα νοσοκομεία που πληρούν τις συνθήκες για να αρχίσουν τα απογευματινά ιατρεία την επόμενη εβδομάδα είναι συνολικά επτά και είναι τα εξής:

  1. Παπαγεωργίου Θεσσαλονίκη
  2. Άγιος Παύλος Θεσσαλονίκη
  3. ΑΧΕΠΑ
  4. Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης
  5. Νοσοκομείο Καβάλας
  6. Γεννηματάς Αθήνα
  7. Σωτηρία Αθήνα

Οι πρώτες επεμβάσεις που θα ξεκινήσουν το απόγευμα θα είναι μικρές για να ελέγχεται το σύστημα. Το κόστος θα ξεκινάει από τα 300 ευρώ για μια μικρή επέμβαση και θα φτάνει τα 2000 ευρώ για μια βαριά επέμβαση χωρίς επιπλέον χρεώσεις. Οι αμοιβές των ιατρών θα ξεκινούν από τα 55 ευρώ για τους ειδικευόμενους και θα αγγίζουν τα 1000 ευρώ.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.