Ελλάδα

Λουκίλα Καρρέρ για Μίμη Πλέσσα: Φτάνει τα 100 και δεν έφαγε ποτέ λαχανικά και κρέας, έτρωγε πάντα γλυκά

Λουκίλα Καρρέρ για Μίμη Πλέσσα: Φτάνει τα 100 και δεν έφαγε ποτέ λαχανικά και κρέας, έτρωγε πάντα γλυκά

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Loukila Carrer Plessa

«Το μυστικό της μακροζωίας είναι η ηρεμία του η αγάπη, η γαλήνη. Το ότι έκανε ό,τι ήθελε πάντα»

Για τον σύζυγό της Μίμη Πλέσσα και το μυστικό της μακροζωίας της μίλησε η σύζυγός του Λουκίλα Καρρέρ. Όπως αποκάλυψε έκανε πάντα ότι ήθελε, φτάνει τα 100 και δεν έφαγε ποτέ φρούτα, λαχανικά και κρέας, έτρωγε πάντα αυγά και γλυκά.

View this post on Instagram

A post shared by A L E X I A (@alexia_vassiliou)

Σε δηλώσεις της στην εκπομπή του Alpha «Happy Day» που προβλήθηκαν την Παρασκευή 8/3 απάντησε όταν ερωτήθηκε για το πώς μπορεί μία τόσο μακροχρόνια όπως αυτή με τον σύζυγό της να κρατήσει: «Το πως αντέχει μια σχέση; Με αμοιβαίες υποχωρήσεις και με αγάπη. Εγώ δεν έχω βαρυγκωμήσει ποτέ να πω ας πώς ήμασταν πριν 10 χρόνια; Τι κάναμε; Είναι μια άλλη σελίδα, που την απολαμβάνω εξίσου όπως πριν 10, 20, 30, 40 χρόνια».

«Το μυστικό της μακροζωίας είναι η ηρεμία του η αγάπη, η γαλήνη. Το ότι έκανε ό,τι ήθελε πάντα. Ποτέ δεν άκουσε τη συνταγή ότι πρέπει να τρως φρούτα και λαχανικά. Δεν έφαγε ποτέ του κρέας, έτρωγε μόνο ό,τι ήθελε. Ήθελε να τρώει αυγά και γλυκά, αυτό έκανε. Και δεν άκουγε κανέναν, αυτό ήθελε, θέλει και κάνει. Συν το ότι έδωσε πολλή αγάπη και εισπράττει πολλή αγάπη» υπογράμμισε.

Η Λουκίλα Καρρέρ Πλέσσα κλείνοντας δήλωσε: «Θέλω να πιστεύω ότι θα είναι κοντά μας στα 100 του χρόνια, που θα τα θα γιορτάσουμε στο Ηρώδειο και στο Μέγαρο του χρόνου τον χειμώνα, πρώτα ο Θεός να είναι κοντά μας, να το απολαύσει και να το χαρεί».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments