Lifestyle

Ρόκκος: «Εμείς εδώ δεν θα πούμε τίποτα που θα κάνει τον Πορτοσάλτε να ενοχληθεί»

Ρόκκος: «Εμείς εδώ δεν θα πούμε τίποτα που θα κάνει τον Πορτοσάλτε να ενοχληθεί»

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/ Stelios Rokkos

«Η σάτιρα δεν χωράει στους στίχους των τραγουδιών γιατί τώρα είμαστε σε μία “χούντα” που απαγορεύεται να πεις οτιδήποτε μην παρεξηγηθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης»

Στη σκηνή επέστρεψε ο Στέλιος Ρόκκος, καθώς ξεκίνησε εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, μαζί με τον Σταμάτη Γονίδη, λίγο καιρό μετά τον θάνατο του αδερφού του

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη steliosrokkos (@steliosrokkos)

Ο Στέλιος Ρόκκος μίλησε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών και όταν ρωτήθηκε για τη νέα μεγάλη απώλεια της ζωής του, εκείνος ευγενικά αρνήθηκε να απαντήσει.

«Δεν νιώθω ότι επιστρέφω στα μουσικά δρώμενα, γιατί δεν έφυγα ποτέ. Γυρνάω από Θεσσαλονίκη μετά από μία επιτυχημένη σεζόν με τον Διονύση Σχοινά. Έρχομαι να συνεργαστώ με έναν σπουδαίο τραγουδιστή, τον Σταμάτη Γονίδη. Είμαι τόσο χαρούμενος που θα τραγουδήσω σε αυτόν τον χώρο που δεν θέλω με τίποτα να μου ξανακάνετε μια τέτοια ερώτηση, ευχαριστώ πολύ», είπε αρχικά ο Στέλιος Ρόκκος.

«Εάν ήταν κατάλληλη παρέα και τα ανάλογα χρήματα, ευχαρίστως θα καθόμουν στην καρέκλα του κριτή κάποιου talent show. Η σάτιρα δεν χωράει στους στίχους των τραγουδιών γιατί τώρα είμαστε σε μία “χούντα” που απαγορεύεται να πεις οτιδήποτε μην παρεξηγηθεί ο Άδωνις Γεωργιάδης. Εμείς εδώ δεν θα πούμε τίποτα που θα κάνει τον Πορτοσάλτε να ενοχληθεί», πρόσθεσε.

Αναφορικά με τη Eurovision και τη Μαρίνα Σάττι απάντησε: «Είναι μία απίστευτη τύπισσα, ταλαντούχα. Δεν έχω ακούσει το τραγούδι. Θα πρέπει να επιβάλλεται να πηγαίνουν με ελληνικό τραγούδι στην Eurovision. Δεν ταιριάζω πια στην Eurovision. Είναι ένα πάρτι που έχει να κάνει με νεότερες γενιές. Δεν μου έχει γίνει ποτέ πρόταση για την Eurovision».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments