Αθλητισμός

Λαμία: Εκτός ο Τσιλούλης στα παιχνίδια με την ΑΕΚ

Λαμία: Εκτός ο Τσιλούλης στα παιχνίδια με την ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: [367607] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (ΕΛΕΝΗ ΓΡΗΓΟΡΑΤΟΥ / EUROKINISSI)

Η ομάδα της Φθιώτιδας με ανακοίνωσή της ανάφερε ότι ο Σωτήρης Τσιλούλης δεν πρόκειται να αγωνιστεί στα παιχνίδια με την ΑΕΚ.

Η Λαμία εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με το τι θα γίνει με τον Σωτήρη Τσιλούλη στα ματς της Λαμίας με την ΑΕΚ για τα play offs της Stoiximan Super League.

Μετά τον ντόρο που δημιουργήθηκε με την αποκάλυψη του Λεωνίδα Βόκολου ότι ο Τσιλούλης έχει συμφωνήσει να πάρει μεταγραφή για την «Ένωση» το ερχόμενο καλοκαίρι, η ομάδα της Φθιώτιδας αποφάσισε να μην αγωνιστεί ο ποδοσφαιριστής σε κανένα από τα δύο ματς με τους «κιτρινόμαυρους».

Αντίθετα, ο Τσιλούλης θα είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ. Τους άλλους τρεις διεκδικητές του φετινού τίτλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λαμίας:

«Με απόφαση της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964, στους δύο αγώνες των play off της Stoiximan Super League με αντίπαλο την ΑΕΚ, ο Σωτήρης Τσιλούλης δεν πρόκειται να αγωνιστεί, τόσο για την προστασία της ομάδας όσο και του ίδιου του ποδοσφαιριστή».

Ο Σωτήρης Τσιλούλης είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Λαμίας στη φετινή σεζόν, με την απουσία του 29χρονου άσου να δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στον τεχνικό της ομάδας της Φθιώτιδας, που θα πρέπει να καλύψει το κενό του Λαρισαίου εξτρέμ. Μέχρι τώρα ο Τσιλούλης έχει αγωνιστεί σε 24 αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχοντας 5 γκολ και 2 ασίστ στο ενεργητικό του, ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει 263 παιχνίδια, με 48 γκολ και 14 ασίστ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments