Lifestyle

J2US: Εκτός show Τραϊάνα & Δημήτρης – Ποιο ζευγάρι αποχώρησε [vid]

J2US: Εκτός show Τραϊάνα & Δημήτρης – Ποιο ζευγάρι αποχώρησε [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: FACEBOOK/Just the 2 Of Us

J2US: Το φαντασμαγορικό σόου, οι εκπλήξεις και οι ανατροπές της βραδιάς

Με ανατροπές ολοκληρώθηκε το live του J2US, στη σκηνή του οποίου ανέβηκαν τα ζευγάρια με μοναδικό στόχο να κερδίσουν τις εντυπώσεις τόσο των τεσσάρων κριτών στο πλατό όσο και του κοινού.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⭐️ Just the Two Of Us ⭐️ (@j2us_gr)

Σε αυτή τη νέα μαραθώνια σε διάρκεια βραδιά, τα περισσότερα ζευγάρια έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, όμως αυτό δεν ίσχυσε για όλα, με αποτέλεσμα κάποια εξ αυτών να κινηθούν σε ρηχά νερά. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη βαθμολογία της Καίτης Γαρμπή, του Σταμάτη Φασουλή, της Δέσποινας Βανδή και της Βίκυς Σταυροπούλου, στην κορυφή βρέθηκαν επτά ζευγάρια.

Ο λόγος για τον Γιώργο Αμούτζα με την Τάνια Μπρεάζου, την Πηνελόπη Αναστασοπούλου με τον Ίαν Στρατή, τον Στέλιο Δρουμαλιά με την Άντζελα Δημητρίου, τον Κωνσταντίνο Γεωργακόπουλο με την Daphne, τον Μανώλη Κλωνάρη με τη Ζωή Παπαδοπούλου, τον Θανάση Πάτρα με τη Φαίη Ρουμπίνη και τον Σωτήρη με τον Φειδία από το Fame Story.

Στον αντίποδα, στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα βρέθηκαν ο Γιάννης Καπετάνιος και η Μαρία Καρλάκη με τη σκηνική τους προσπάθεια. Όπως πάντα, όμως, τον τελευταίο λόγο στο μουσικό σόου του ALPHA είχε το τηλεοπτικό κοινό, καθώς θα μπορούσε να ανατρέψει το αποτέλεσμα. Κάτι που έκανε, άλλωστε, τις δύο προηγούμενες εβδομάδες.

Λίγο πριν από τις 2 τα ξημερώματα, όσοι παίκτες είχαν μείνει στο πλατό, μιας και κάποιοι επαγγελματίες τραγουδιστές έπρεπε να βρεθούν στα νυχτερινά κέντρα που εμφανίζονται, ήρθε η ώρα να μάθουν τα της νέας αποχώρησης από το J2US.

Σύμφωνα με τον Νίκο Κοκλώνη, ο συμψηφισμός της βαθμολογίας των τεσσάρων κριτών και της ψηφοφορίας του τηλεοπτικού κοινού έδειξε την πόρτα της εξόδου στην Αλίνα Κωτσοβούλου και τον Πέτρο Ίμβριο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments